Tgrt Haber
26 Ocak 2015 19:02 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Nihat Doğan Acun ile arasında geçen kavgayı açıkladı

Nihat Doğan Acun Ilıcalı ile arasındaki kavganın nedenini açıkladı.

Nihat Doğan Acun ile arasında geçen kavgayı açıkladı
acun, nihat,

Nihat Doğan’ın Survivor için Acun Ilıcalı’dan teklif aldığı ve para konusunda anlaşamadığı iddia edilmişti. Nihat Doğan bir programa konuk oldu ve hakkındaki iddialara canlı yayında cevap verdi. Acun Ilıcalı ile aralarında bir gerginlik yaşandığını belirten ünlü türkücü, "Mesele para meselesi değildi ama, Acun Ilıcalı ile aramızda nahoş şeyler oldu." dedi…
ACUN’LA ARAMIZDA ENTERESAN BİR GERGİNLİK OLDU
Aylar önce Survivor’dan teklif aldım. Acun altı ay önce "Survivor All Star yapacağız" dedi; kabul ettim. Rakamsal bir sorun olduğu doğrudur… Survivor’a katılmayı istedim. Hatta menajerimle konuştuk ve spor yapmaya başladım. Ben paragöz bir insan da değilim. Hayatımın hiçbir döneminde de paraya tamah etmedim. Acun ile aramızda enteresan bir gerginlik oldu, mesele para meselesi değildi ama konu oraya taşındı. Nahoş şeyler oldu. Acun Ilıcalı’yla bir ay konuşmadık. O dönem bana iki kanaldan daha teklif vardı Acun’a“Bak böyle yapıyorsun ama teklif var, giderim”dedim. Daha sonra bir alışveriş merkezinde karşılaştık ve Acun “Biz niye böyle olduk?” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...