Tgrt Haber
28 Ocak 2015 16:41 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Whatapp bilgisayara Web sürümü indir, Whatsapp nasıl indirilir-Whatsapp Android

Whatsapp iOS ve Android mesajlaşma servisinin Web üzerine gelecek olması merak uyandırdı. İşte Whatapp 2015 Web sürümü indir, Whatsapp indirme, Whatsapp Android ve İOS indirme ve diğer Whats App detayları.

Whatapp bilgisayara Web sürümü indir, Whatsapp nasıl indirilir-Whatsapp Android
whatsapp web indir, whatsapp indir, whatsapp masaüstü sürümü indir, whatsapp ios android indir, whatsapp android indir, whatsapp bilgisayara indir,

Whatsapp iOS ve Android mesajlaşma servisinin Web üzerine gelecek olması merak uyandırdı. İşte Whatapp 2015 Web sürümü indir, Whatsapp indirme, Whatsapp Android ve İOS indirme ve diğer Whats App detayları. 2015 Whatsapp WEB indir. Whatsapp uygulama ücretsiz yükle. Whatsapp iOS ve Android yeni sürümü yayınlandı. Son zamanlarda sunduğu geniş destek ile birlikte tüm akıllı cep telefonlarının popüler bir şekilde kullanılan uygulaması olarak karşımıza çıkan Whatsapp, internet üzerinden tamamıyla ücretsiz olarak mesajlaşmanızı sağlıyor. Servis tamamıyla popüler bir şekilde kullanılırken, bu servis üzerinden fotoğraf ile video gönderimi sağlayabiliyorsunuz. Saatlerce adres tarifi etmenize gerek kalmazken, kişi listenizdekilere konum paylaşımı gönderebiliyorsunuz. Böylece bulunduğunuz konuma rahatlıkla araç yada yürüyerek gelinebilirken, tıpkı bir navigasyon sistemi sizlere sunuluyor. Bu işlemi de ücretsiz olarak gerçekleştirebilirken, hiçbir ücret ödemiyorsunuz.
WHATSAPP WEB SÜRÜMÜ NASIL İNDİRİLİR?
WhatsApp web sürümünü etkinleştirmek isteyen kullanıcıların, mobil uygulamalarını güncelleyerek Menü >  WhatApp Web seçeneğine ulaşması gerekiyor. WhatsApp'ın web uygulamasını bilgisayarınızdan kullanmak için Google Chrome tarayıcınızın adres satırına http://web.whatsapp.com yazarak ulaşabilirsiniz. Açılan sayfada yer alan QR kodunu, uygulamanıza taratarak mobil cihazınızı web uygulaması ile eşleştirmeniz yeterli. İşlem sonrasında WhatsApp yazışmalarınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Whatsapp sadece Android ile iOS işletim sistemlerinde değil, Symbian, S40, BlackBerry ve Windows Phone işletim sistemlerinde de kullanılabiliyor. Üstelik uygulama hiçbir işletim sisteminin uygulama mağazasında ücretli olarak değil, ücretsiz olarak kullanıma sunuluyor ve indirebiliyor. Material Design görünümlü Whatsapp! Whatsapp'ın görünümünü Google'ın Material Design'ıyla yenileyen bu modifikasyon, denemeye değer! Whatsapp'ın tasarımı size sıkıcı geliyorsa, Joaquin Cuitiño tarafından görünümü modifiye edilen Whatsapp'ı deneyebilirsiniz. Google'ın yeni Material Design görünümünü temel alan uygulamayı kullanmak için bir APK dosyasını indirip kurmanız yeterli oluyor. Android 5.0 Lollipop güncellemesi henüz çok az sayıda Android'li cihaza ulaştığından, çoğu kullanıcı henüz Material Design tasarımını tam anlamıyla tecrübe edemedi. Resmi Whatsapp uygulamasını temel alan WhatsappMD adındaki modifikasyon ise Android Lollipop'un renkli, düz temasını popüler mesajlaşma uygulamasına taşıyor. WhatsappMD'yi kullanmak için önceden bir Whatsapp hesabı oluşturmuş olmanız gerekiyor. Testimizde WhatsappMD'ye geçmenin en kolay yolunun resmi Whatsapp uygulamasını kaldırıp WhatsappMD'yi yüklemek olduğunu tecrübe ettik. Uygulamayı aşağıdaki bağlantıdan cihazınıza indirip, kurabilirsiniz. Whatsapp'a sesli arama özelliği yolda Dünyanın en popüler mesajlaşma servisi olan Whatsapp, hatırlayacağınız üzere 16 miyar dolara Facebook tarafından satın alınmıştı. Gerçekleştirilen bu satın alım sonrası çeşitli tasarımsal değişiklikler haricinde yenilik görememiştik. Fakat kısa zaman önce mavi tik işaretlerini kullanıma sunan ve bu işaretler ile satın alım sonrası ilk ciddi yeniliğinini gerçekleştiren şirketin durmaya niyeti yok. Gelen haberle göre tarayıcı sürümü üstünde çalıştığını öğrendiğimiz Whatsapp, tarayıcı sürümünü hayata geçirdiği takdirde en büyük dejavantajını da ortadan kaldıracak gibi görünüyor. Whatsapp'ta Telefon konuşması Devri Şirketin Facebook'a satılmasının ardından, sözü geçen en büyük yenilik ise şüphesiz sesli arama özelliğiydi. Kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği bu özellik ortaya çıkmış olabilir. Sızan ekran görüntülerinde oldukça sade ve kullanışlı bir arayüz kullandığını gördüğümüz Whatsapp, kullanıcılarını memnun etmeyi başaracak gibi görünüyor. Ekran görüntülerinde gördüğümüz üzere konuşmayı Bluetooth kulaklıklara aktarma ve aramaya mesaj yoluyla cevap verme gibi özellikler de olacak. Böylesine popüler bir servisin sesli arama özelliği sunması gelecekte GSM Operatörlerini üzmesi muhtemel. Bu yıla yetişmesi zor olan güncellemenin 2015'in başlarında kullanıma sunulmasını bekliyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...