Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Şubat 2015 14:22 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Dikkat, bu haberi duyan kuyumcuya koşuyor

Altın, Fed Başkanı Janet Yellen'ın yakın zamanda bir faiz artırımı olabileceği olasılığını ortadan kaldırmasının ardından, gaza bastı.

Dikkat, bu haberi duyan kuyumcuya koşuyor
altın,fed,altın haberleri,25 şubat altında son durum,

Altının onsu yüzde 1'in üzerinde yükselişle 1.210 doları aşarken, yurt içinde ise dün 155 liradan satılan çeyrek altın bugün 158 liradan satılıyor. Yellen, dün Senato Bankacılık Komitesi'ne yaptığı konuşmada, Fed'in faize ilişkin sözlü yönlendirmesinde bir değişikliğe gitmesinin, merkez bankasını sıkılaştırma konusunda belli bir zaman çizelgesine bağımlı kılmayacağını ve yakın bir zamanda faiz artırımı olmayacağını işaret etti. 
Sydney'de Ayers Alliance Securities şef yatırım yetkilisi Jonathan Barratt, "Yellen faiz artırımları için yolu gösterdi ve tüketici fiyatları endeksi ve enflasyon verilerini yakından izleyecek," dedi ve "Altın bu seviyelerde destek bulmalı" yorumunda bulundu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...