Tgrt Haber
28 Şubat 2015 23:00 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:18

Fight Clup 2'ye hazırlanın!

Fight Clup tutkunlarının merakla beklediği Fight Clup 2'ye çok az zaman kaldı...

Fight Clup 2'ye hazırlanın!
Fight Clup, Fight Clup 2, marla singer, Fight Clup çizgi roman, Fight Clup filmi, dövüş kulübü, Fight Clup kitabı, Fight Clup yazarı, Fight Clup yönetmeni, Fight Clup

Sinema tarihinde öyle filmler vardır ki adını ister efsane koyun isterseniz kült, gerçek şu ki üzerinden yıllar geçse de bu filmleri izlemeye üzerine tartışmalar yapmaya, repliklerini tekrar etmeye devam ederiz. 1999 yılı sinematografik açıdan birbirinden başarılı filmlerin doğduğu bereketli bir yıldı. Milenyum'a sayılı günler kala geçtiğimiz yüzyıla damga vurmak isteyen usta yönetmenler kolları sıvadılar ve sinemaseverlere başyapıtlar armağan etmek üzere yarışa giriştiler. 1996'da Chuck Palahnuik'in kaleminden çıkan Fight Clup 1999 yılına gelindiğinde usta yönetmen David Fincher'ın ince işçiliğiyle beyaz perdede seyirciyle buluştu. Hayranların bugünlerde ki heyecanının nedeni 16 sene sonra 'Fight Club 2'nin çizgi roman olarak geri dönmesi...
Fight Clup 2'ye hazırlanın!

Hikayesi ve kurgusu üzerine yazılıp çizilenler bir yana, fazlasıyla tartışmalara sebeb olan bir yazı dizisinin hayranlarından biri tarafından kaleme alınması ve kitabı yazarı Chuck Palahnuik'in kişisel sitesinde paylaşması üzerine takipçilerin Fight Club'ın 2'cisine hazır olup olmadıkları konusu patlak verdi. Evet yazar kararlı görünüyor ve yeni detaylar gelmeye devam ediyor ancak gerçekten de hayranları Fight Club 2'ye hazır mı? Fight Club efsanesi beyaz perdeye uyarlandığında dünya sahnesine çıktı ve unutulmaz arasına girdi. Yeni Fight Club çizgi roman olarak yayınlanacak ve sinema filmi olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Çizgi roman beklentileri karşılar mı bilinmez ama oldukça ilginç ve merak uyandıran ayrıntılarla dolu bir dizinin bizi beklediğinden emin olabilirsiniz.
Fight Clup 2'ye hazırlanın!
Karakterlerin 10 yılı
27 Mayıs'ta tüm dünyada aynı anda çıkması planlanan proje için geri sayım başladı ve daha şimdiden ilginç bilgiler kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Yazar , “elinde telefon olan 1,500 ineğin önünde romanın devamı üzerine çalıştığımı ağzımdan kaçırdım” dedi. Yayımcı Dark Horse Comis'inden sızan bilgilere göre Dövüş Kulübü 2'deki olaylar geçmiş ve gelecek olmak üzere iki zaman dilinde gerçekleşecek. Marla Singer'ın bunalımlarla dolu evliliği vardır ve cocukları kaçırılır ancak hikaye anlatıcı ana kahraman, tıpkı kendi babasının ona yaptığı gibi oğlunu doğru yetiştiremiyor.


Tyler'ın sapkınlıklarına devam edeceğini tahmin etmek zor olmasa gerek. İllüstrasyonlar Cameron Stewart tarafından yapılacak ve 2015' Mayıs'ında başlayacak serinin 10 bölüm sürmesi planlanıyor. Okuyucuların Tyler’ın gerçek özüne inebileceğini belirten Palahniuk, “Tyler belki de yüzyıllardır etrafımızda olan biri ve sapkınlığı bir anda aklına gelen bir şey değil” diye ekledi.
 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...