Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Mart 2015 00:41 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

İsmail Kartal, 'Galatasaray şampiyon olursa...'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konyaspor maçının sonrasında açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal, 'Galatasaray şampiyon olursa...'
İsmail Kartal, galatasaray

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sezon sonunda Galatasaray'ın şampiyon olması durumunda sarı kırmızılıları alkışlayıp alkışlamayacağı sorusuna, "Hamza Hamzaoğlu hoca benim meslektaşım. Başarılı olursa, Galatasaray takımı şampiyon olursa alkışlarım" cevabını verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 1-1 sona eren Torku Konyaspor maçının ardından iyi oynadıklarını fakat kazanamadıklarını söyledi.

Konya'ya kazanmak için geldiklerini belirten Kartal, "Oyuna iyi başladık. Ama beklemediğimiz bir gol yedik. Ama daha sonra toparlandık. Maçın genel anlamda büyük bölümünde, oyunun üstünlüğünü ele aldık. İyi pozisyonlar bulduk ve ürettik. Ama sonuçta 1-1 berabere kaldık. Bugün bazı cezalı ve sakat oyuncularımıza rağmen sahaya çıkan oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. İyi bir mücadele ve performans ortaya koydular. Onları tebrik ediyorum. Sonuçta olmadı. Birkaç haftadır oyunundan ve takımın fizik olarak performansından memnunum. Ama sonuçta kazanamıyoruz. Bir şanssızlığımız var, bunu da en yakın ve kısa zamanda kırmak istiyoruz. Bu maç geride kaldı. Hafta sonu oynayacağımız Galatasaray derbisi var. En iyi şekilde ona hazırlanıp yolumuza devam edeceğiz" dedi.

 "İYİ POZİSYONA GİRİYORUZ AMA OLMUYOR "

Oyuncuların birçok gol pozisyonuna girmesine karşın değerlendirememesi sorulan Kartal, şunları söyledi:
"’İyi mücadele ediyoruz iyi oynuyoruz, iyi de pozisyonlara giriyoruz, ama olmuyor. Olması için çaba sarf ediyoruz, oyuncularım da çaba sarf ediyorlar. Zannediyorum birkaç hafta üst üste öndeki gol kaçıran oyuncularımızın gol atması lazım ki, birazcık daha özgüvenlerini bulabilmeleri için."

"GALATASARAY ŞAMPİYON OLURSA ALKIŞLARIM"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun Fenerbahçe şampiyon olduğu zaman alkışlayacağı yönünde açıklama yaptığı hatırlatılan ve Galatasaray şampiyon olduğu taktirde kendisinin alkışlayıp alkışlamayacağı sorulan Kartal, "Hamza hoca benim meslektaşım. Başarılı olursa, Galatasaray takımı şampiyon olursa alkışlarım. Sonuçta hepimiz Türk futboluna hizmet ediyoruz. Hepimiz dost ve arkadaşız. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş camiası büyük camialar" diye konuştu.

"4 PUAN FARK ETKİLEMEZ"

Galatasaray derbisine de 4 puan farkla çıkacakları ve bunun kendilerini etkileyip etkilemeyeceği sorulan Kartal, şöyle konuştu:
"4 puan fark 3 puanlık sistemde çok önemli bir şey değil. Önemli olan sizin kazanmanız. Biz ilk yarıda 4 puan geriye düşmüştük. Ama sonuçta ilk devreyi lider bitirdik. İyi oynuyoruz. İyi mücadele ediyoruz. Sadece birkaç haftadır maç kazanamadık. İnşallah bunu da en yakın zamanda kıracağız’’

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...