Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Mart 2015 00:49 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Konya'da penaltı isyanı!

Torku Konyaspor - Fenerbahçe maçında sarı lacivertli taraftarları çıldırtan iki pozisyon yaşandı.

Konya'da penaltı isyanı!
Torku Konyaspor Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Torku Konyaspor - Fenerbahçe maçında sarı lacivertli taraftarları çıldırtan iki pozisyon yaşandı. Mücadelenin 10. dakikasında Emmanuel Emenike, Torku Konyaspor ceza sahası içinde Ali Turan'ın müdahalesi ile yerde kaldı. Nijeryalı oyuncu söz konusu poziyonda penaltı beklerken, müsabakanın hakemi hakemi Ali Palabıyık ise penaltı kararına hükmetmedi.

Ali Palabıyık'ın söz konusu pozisyonda beyaz noktayı göstermemesine sert tepki gösteren sarı lacivertli taraftarlar, Emmanuel Emenike'nin posizyonunun penaltı olduğu görüşünde birleşti. Ayrıca karşılaşmanın 38. dakikasında yine Ali Turan'ın Egemen Korkmaz ile girdiği ikili mücadelede de Fenerbahçe oyuncular ve taraftarlar penaltı bekledi.

Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar ise, Nijeryalı oyuncunun yer aldığı pozisyonun penaltı olmadığını ifade ederek göndermelerde bulundu.
Konya'da penaltı isyanı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...