Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Temmuz 2015 16:38 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:16

68'lik büyükanne 10 kişiyi öldürüp parçalamış!

Rusya’nın ikinci büyük kenti St. Petersburg’ta yaşayan 68 yaşındaki bir büyükannenin son 20 yılda en az 10 kurbanını öldürdükten sonra parçalayarak kentin çeşitli yerlerine attığı ortaya çıktı.

68'lik büyükanne 10 kişiyi öldürüp parçalamış!
katil büyükanne, rusya,

Rus medyasının “Karındeşen Büyükanne” lakabını taktığı Tamara Samsonova’nın işlediği korkunç cinayetler, geçtiğimiz günlerde 79 yaşındaki Valentina Ulanova adlı bir kadının başsız cesedinin Dimitrova Caddesi’ndeki bir havuzun yanında bulunmasıyla ortaya çıktı.
Tass ajansının haberine göre, Samsonova’nın bir süredir yaşlı kadının bakıcılığını yaptığını öğrenen polis “Karındeşen Büyükanne”yi izlemeye aldı.
Polis “Karındeşen Büyükanne”nin apartmanındaki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyince, 68 yaşındaki Samsonova’nın siyah bir çöp poşetiyle kurbanının parçalanmış ceset parçalarını taşıdığını ortaya çıkardı.
GÜNLÜKLERİNDE ORTAYA ÇIKTI!
“Karındeşen Büyükanne”nin evinde yapılan aramada düzenli şekilde tutulmuş günlükler bulan polis, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı ve yaşlı kadının son 20 yıl içinde en az 10 kişiyi aynı yöntemle parçalayarak ortadan kaldırdığını saptadı.
Polis, günlüklerden, Sovyetler Birliği döneminde bir otelde kat hizmetçiliği yapan Samsonova’nın vahşet zincirini yaklaşık 20 yıl önce başlattığını belirledi.
“Karındeşen Büyükanne”nin günlüklerinde işlediği cinayetleri ve kurbanlarının cesetlerini nasıl parçalayarak ortadan kaldırdığını en ince ayrıntısına kadar yazdığı ortaya çıktı.
HEPSİNİ İTİRAF ETTİ
Polis günlüklere kaydedilen cinayetlerle o tarihlere denk gelen ve aydınlatılmadan kapanan kaybolma vakalarını karşılaştırmaya başladı.
Karşılaştırma sonucunda, 12 yıl önce yine aynı caddede başsız, kolsuz ve bacaksız halde bulunan bir bedenin de “Karındeşen Büyükanne”nin kurbanına ait olduğu anlaşıldı. Günlüklere göre o tarihte 44 yaşında olan ve Samsonova’nın kiracısı olan erkek kurbanın “Karındeşen Büyükanne” tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.
“Karındeşen Büyükanne”nin polise cesedi Fruzensky Caddesi’nde bulunan başka bir kiracısının cinayetini de itiraf ettiği öğrenildi.
KAYIP KOCASINI DA ÖLDÜRMÜŞ OLABİLİR!
Polis, yine 2005 yılında arkasında hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolan “Karındeşen Büyükanne”nin kocasının da kurbanlardan biri olmasından korkulduğunu açıkladı.
Poliste sorgulaması süren “Karındeşen Büyükanne”nin başka cinayetleri de itiraf ettiği ancak günlüklerinde olduğu gibi cinayetlerin ayrıntılarına girmekten kaçındığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...