Tgrt Haber
13 Mart 2015 16:12 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:10

Ahmet Özal HDP'den adaylığa olumlu bakıyor

Ahmet Özal, 7 Haziran'da HDP'nin milletvekili adayı olabileceği sinyalini verdi: "HDP'den teklif gelirse değerlendireceğim"

Ahmet Özal HDP'den adaylığa olumlu bakıyor
ahmet özal, hdp,

Ahmet Özal 2015 genel seçiminde HDP'den adaylık sinyali verdi. Yeni kurduğu Ana Parti'yi seçimlere sokamayan Ahmet Özal'ın HDP'den aday olacağı ileri sürülmüştü. Özal, iddiaları Çağlar Cilara'nın programında yanıtladı. Özal, HDP'nin son dönemlerindeki çalışmalarını da takdir etti ve şöyle konuştu: "Sadece HDP ile değil, değişik partilerle görüşmelerimiz oldu. HDP'den henüz teklif gelmiş değil. HDP Türkiye'nin yüzde 10 oy alma potansiyeli olan bir partisi. Son zamanlarda, özellikle Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde ortaya koyduğu Türkiye partisi olma yolundaki çabalarını takdir ediyorum. HDP'deki milletvekillerini yıllardır tanırım. Ben her parti ile görüşür, herkesin fikrini alırım. HDP'den teklif gelirse değerlendireceğim, çünkü önümüzdeki dönem önemlidir."
"TEKLİF GELİRSE OLUMLU KARŞILAYABİLİRİM"
HDP'den gelecek teklifi olumlu mu değerlendireceksiniz diye soran Cilara Özal'dan "olumlu olabilir, şartlara bağlı" yanıtını aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...