Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 May 2015 22:22 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

ALES ilkbahar dönemi sonuçları açıklandı ÖSYM ALES sonuçları TIKLA ÖĞREN

ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) ilkbahar dönemi sonuçları açıklandı, herkesin meraklabeklediği sonuçlar ÖSYM'nin sitesinde açıklandı. Detaylar haberimizde.

ALES ilkbahar dönemi sonuçları açıklandı ÖSYM ALES sonuçları TIKLA ÖĞREN
ales, ösym ales, ösym ales ilkbahar,

ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) ilkbahar dönemi sonuçları açıklandı, herkesin meraklabeklediği sonuçlar ÖSYM'nin sitesinde açıklandı. Detaylar haberimizde. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) ilkbahar dönemi sonuçları açıklandı.  ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 10 Mayıs'ta yapılan ALES'in değerlendirme işlemleri tamamlandı. Adaylar sonuçlarını, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek. TIKLA ÖĞREN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...