Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 May 2015 15:11 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Amerikan efsanesi yıl sonunda geliyor

Amerikan spor otomobili deyince ilk akla gelen modellerden Mustang, 1964 yılında ilk kez yollara çıktığı andan itibaren efsaneleşen bir araç olarak tanındı.

Amerikan efsanesi yıl sonunda geliyor
Ford, Mustang, Fastback,Convertible

 Yıllar içinde 6 kez kabuk değiştiren otomobil, Amerika dışında resmi olarak satışa sunulmadı. Artık yeni bir dönem açmak isteyen Ford Mustang, 50 yıl sonra yeni versiyonuyla Avrupa tüketicilerin gönlünü çalmayı hedefliyor. Tümüyle yenilenen ve güçlü motorlarla donatılan otomobil daha şimdiden Avrupa pazarında 2 bin 600 adetten fazla ön sipariş geldi. Avrupa ile aynı anda Türkiye pazarına sunulması planlanan Mustang, ülkemizde öncelikle 22 Mayıs’ta kapılarını açacak İstanbul Autoshow Fuar’ında tanıtılacak. Şimdiden 45 sipariş alan aracın 130-150 bin dolar fiyatla satılması bekleniyor. 
Güçlü motor seçenekleri
Ford  Mustang, Fastback ve Convertible karoser seçenekleriyle satılacak. Araçta, 317 beygirlik 2,3 lt EcoBoost ve 421 beygirlik 5,0 litre  V8 olmak üzere iki motor var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...