Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Haziran 2016 11:37 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13

Arka Sokaklar, Survivor'ı geçti

Yaz boyunca reytinglerde birinciliği elden bırakmayan Survivor'ı, uzun soluklu dizi Arka Sokaklar geçti.

Arka Sokaklar, Survivor'ı geçti
arka sokaklar, survivor,

Mayıs ayında tüm programların reytinglerinde düşüş yaşanırken, 10 sezondur yayınlanan 'Arka Sokaklar' müthiş bir atak yaptı.Dizinin hayranları tarafından Hüsnü Çoban'ın ölüp ölmeyeceğini merağıyla artan dizi reytingi hala yükselişini sürdürüyor.Posta Gazetesi'nden Mesut Yar, 'Reytingler dökülüyor!' başlıklı yazısısında Arka Sokakların müthiş atağına şöyle değindi: "Geride bıraktığımız mayıs ayında TV ekranlarında bir reyting dökümü yaşandı. Peki özetle neler oldu?

SURVİVOR 2016'YI GERİDE BIRAKTI

Mayıs ayı reyting sıralamasında ay ortalaması en yüksek program Diriliş Ertuğrul (TRT 1) olurken, Arka Sokaklar (Kanal D) bu ay yaptığı atakla Survivor 2016'yı (TV8) geride bıraktı.

EN YÜKSEK ORAN

Bu ay tüm programların reytinglerinde düşüş gözlemlenirken, Arka Sokaklar dizisi total reytingde en yüksek orana ulaştı. (3 Mayıs 2016 Cuma / 10.15)"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...