Tgrt Haber
25 Kasım 2015 18:23 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Atletico Madrid Galatasaray maçı 2-0 geniş özeti golleri - Atletico GS maçı tamamı ve tüm detayları

Atletico Madrid ve Galatasaray özeti burada. Geniş özeti, golleri ve tüm detayları haberimizde. Atletico Madrid Atl ve Galatasaray GS maçı heyecanı sona erdi. Atletico Madrid, Galatasaray maçı geniş özeti skoru ve tüm detayları tgrthaber'de.

Atletico Madrid Galatasaray maçı 2-0 geniş özeti golleri - Atletico GS maçı tamamı ve tüm detayları
galatasaray, atletico madrid, şifresiz, az tv, idman tv, az tv izle, idman tv izle, canlı izle, şifresiz izle,

Atletico Madrid ve Galatasaray özeti burada. Geniş özeti, golleri ve tüm detayları haberimizde. Atletico Madrid Atl ve Galatasaray GS maçı heyecanı sona erdi. Atletico Madrid, Galatasaray maçı geniş özeti skoru ve tüm detayları tgrthaber'de. Galatasaray Devler Arenası'na veda etti... Temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 5. maçında Atletico Madrid'e 1-0 yenildi. Vicente Calderon'da İspanyol ekibinin gollerini 13 ve 65. dakikalarda Griezmann kaydetti. Öte yandan Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli mücadeleyi tribünde takip etti. Bu sonucun ardından 4 puanda kalan Galatasaray, Devler Ligi'ne veda etti. Grupta oynanan diğer maçta ise Benfica deplasmanda Astana ile 2-2 berabere kaldı. C Grubu'nda 10'ar puanlı Benfica ile Atletico Madrid bir üst tura çıkmayı garantiledi. Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ne gidebilmesi için 3 puanı bulunan Astana'dan TT Arena'da 1 puan alması yeterli olacak.

KALAN MAÇLAR
8 Aralık 2015
Benfica - Atletico Madrid
Galatasaray - Astana

SON 11 DEPLASMAN MAÇINI KAZANAMADI
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 11 deplasman maçında galibiyet elde edemedi. Cimbom son deplasman galibiyetini, 2012-2013 sezonu ikinci turunda Schalke 04'e karşı 3-2'lik skorla almıştı.

MADRID'DE JEM PAUL SÜRPRİZİ
Kart cezaları nedeniyle Selçuk ve Burak'tan yoksun olarak Atletico karşısına çıkacak Galatasaray'da ilk 11'de sürpriz bir isim yer aldı. Sezon başından bu yana ilk 11'de fazla şans bulamayan Jem Paul, Atletico karşısında sahaya ilk 11'de çıktı. Bu karşılaşma Jem Paul'ün kariyerindeki ilk Şampiyonlar Ligi karşılaşması oldu.

MUSTAFA DENİZLİ: İYİ BİR SONUÇ OLMADI
Karşılaşmayı tribünden izleyen Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, stattan çıkarken gazetecilere çok kısa açıklama yaptı. Deneyimli teknik adam, basın mensuplarının ısrarı üzerine, "Geldim ve futbolcuların yanında oldum. Şimdi de geri dönüyorum" ifadelerini kullandı. Galatasaray'ın aldığı yenilgi hakkında yorum yapmaktan kaçınan Denizli, "90 dakika sonunda iyi bir sonuç olmadı" demekle yetindi. 

TAFFAREL: RAKİBİ ALKIŞLAMAKTAN BAŞKA BİR ŞEYİMİZ YOK
Atletico Madrid maçında Galatasaray'ın başında sahaya çıkan antrenör Claudio Taffarel, "Rakibimizi alkışlamaktan başka yapacak bir şeyimiz yok" dedi. Brezilyalı çalıştırıcı, "Atletico çok agresif, sonuca giden, güçlü bir takım. İster istemez o ritmi yakalayamadık. Türkiye ligindeki tempo ile Şampiyonlar Ligi'ndeki tempo çok farklı. Taraftarlarımıza güzel bir sonuç armağan etmek istiyorduk ama bu olmadı. Artık geleceğe bakmalıyız" değerlendirmesinde bulundu. 

SIMEONE: İKİNCİ YARI MÜKEMMEL OYNADIK
Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone de "Gerçekten önemli bir maçtı. İlk yarı topa sahip olmaya ve boş alanlar oluşturmaya çalıştık. İlk yarı golü bulduk ama ikinci yarı hem gol hem de oyunumuz daha iyiydi" dedi. Son 4,5 yılda 3 kez Şampiyonlar Ligi'ne katıldıklarını ve ilk turda son maçlardan önce gruptan çıkmayı garantilediklerini vurgulayan Simeone, "Kulüp adına önemli. Sonuçta ileri atılmış bir adım. Normal gibi gözükse de futbolcuların büyük bir çabası var. Çok fazla genç oyuncumuz var ve takımı güçlendirmek için bunların en iyi şekilde takıma dahil olmaları gerekiyor" ifadelerini kullandı.

A GRUBU
Malmö 0-5 PSG
Shakhtar 3-4 Real Madrid

B GRUBU
CSKA Moskova 0-2 Wolfsburg
M.United 0-0 PSV

C GRUBU
Atletico Madrid 2-0 Galatasaray
Astana 2-2 Benfica

D GRUBU
Juventus 1-0 M.City
M.Gladbach 4-2 Sevilla

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...