Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 May 2016 09:59 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13

Avatar Atakan'ın sağlık durumu nasıl - Doktorlardan Avatar Atakan kararı

Survivor 2016'da oynanan NBA ödül oyununda baygınlık geçiren Avatar Atakan herkesi üzmüştü. Avatar Atakan'ın sağlık durumu nasıl? Atakan'ın son durumunu ile ilgili açıklama ise Survivor doktoru Metin Kuş’tan geldi. Peki Avatar Atakan’ın durumu nasıl?

Avatar Atakan'ın sağlık durumu nasıl - Doktorlardan Avatar Atakan kararı
Atakan, avatar atakan, Survivor, Survivor 2016, atakan dokunulmazlık, atakan sağlık durumu, Avatar Atakan&tt2;ın sağlık durumu nasıl,

Survivor 2016 NBA ödül oyununda büyük bir kaza atlatan Avatar Atakan, oyunun ardından hemen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Avatar Atakan'ın sağlık durumu nasıl? Burada yapılan müdahalenin ardından MR’ı çekilen Atakan’ın doktoru Metin Kuş, Atakan’ın seyahat etmesinin doğru olmayacağını kendisine bildirdi. Doktor Kuş, konuyu Türkiye’deki arkadaşlarıyla da paylaştığını ve alınan ortak bir fikirle Atakan’ın NBA ödülünde takımını yalnız bırakması gerektiğini söyledi.

Yaşanan bu talihsizliklerin ardından durumu olgunlukla karşılayan başarılı yarışmacı, “Ben buraya gezip tozmaya değil, finale gitmeye geldim. Sağlığım için böylesi daha iyiyse hayırlısı oldun” ifadelerini kullandı.

ATAKAN İÇİN HERKES SEFERBER OLDU

NBA ödülü için havuzda kıyasıya mücadele veren Ünlüler ve Gönüllüler yarışma sırasında talihsiz bir an yaşadı. Yarışmacıların ipin ucunda sallanan engellerin kendilerini devirmelerine izin vermeden parkuru tamamlamaları gerekiyordu. Fakat Avatar Atakan yarışırken engelden kaçamıyor ve kafasına aldığı darbe ile birlikte havuza düştü. Havuzdan çıkamayan Atakan için herkes seferber oldu.
Survivor 2016'da kim elendi!
Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarının ardından yapılan ada konseyinde elenen isim belli oldu.
Survivor 2016'da bu hafta Gönüllüler ve Ünlüler takımından 2'şer yarışmacı elenme potasına girmişti. İlk olarak Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybetmiş ve Atakan ile Yunus Günce aday olarak çıkmıştı. Ardından Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybetti ve Damla ile Gizem Memiç aday olarak çıktı. Sms oylaması sonucunda en az oyu alan Gizem Memiç adaya veda eden isim oldu.
Acun Ilıcalı elemenin gerçekleşeceği konseyde, eleme öncesi yarışmacılara sürpriz bir haber verdi. Konseyin ardından yapılacak ödül oyununu kazanan takım, NBABatı PlayOff maçını canlı olarak izleyebilecek.

KADINLARDA FİNAL SEMBOLÜNÜ KİM KAZANDI?

Kıbrıs için erken bilet niteliğinde olan Final Sembol oyununu kadınlarda finalde Nagihan'ı 2 – 1'lik skorla yenen Damla oldu.

ERKEKLERDE FİNAL SEMBOLÜNÜ KİM KAZANDI?

Kıbrıs finaline erken gidiş niteliği taşıyan final sembolü oyununu finalde Serkay'ı 2 – 1'lik skorla yenen İbrahim oldu. Böylelikle yemek ödülü de Gönüllüler'e gitmiş oldu.

İLK FİNALİST HAFTAYA BELLİ OLUYOR

Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, final sembolü oyunun final ve yarı finalinin haftaya oynanacağını ve ilk finalistin belli olacağını belirtti.

ACUN AÇIKLADI, YARIŞMACILAR ŞAŞKINA DÖNDÜ

Acun Ilıcalı daha önce söylediği üç büyük ödülün ilkini açıkladı. Acun Ilıcalı, kazanan takımın jete binip 6 saatlik bir yolculuğun ardından NBA Batı Finali'ni izleme şansını elde edeceğini söyledi. Ödülü duyan yarışmacılar hayli heyecanlandı…
Avatar Atakan'ın sağlık durumu nasıl - Doktorlardan Avatar Atakan kararı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...