Tgrt Haber
20 Haziran 2015 14:53 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Aziz Yıldırım açıkladı! 'Nani tamam asıl bomba...'

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım İngiltere'den döndüğünde havalimanında bir taraftarla oldukça ilginç bir sohbet gerçekleştirdi.

Aziz Yıldırım açıkladı! 'Nani tamam asıl bomba...'
aziz yıldırım, nani, transfer,

Havalimanındaki taraftar keyifli olduğu gözüken Aziz Yıldırım’a “Başkanım şampiyonluğu kaybettik üzüntülüyüz” diyerek seslendi. Yıldırım, “Boş verin üzülmeyin. 2 gün konuşuldu unutuldu gitti. Hem siz bu seneye bakın. Bomba gibi takım kuruyoruz” ifadelerini kullandı.
Başkan ayrıca kendisine Nani’yi soran taraftara, “Nani ile anlaştık ama asıl hedefimiz Carlos Tevez. 3 transfer yaptık daha 6-7 tane daha yapacağız ama gidenler de olacak” ifadelerini kullandı.
Başkan Yıldırım, Tevez’i çok istemesine rağmen Arjantinli oyuncunun ülkesine dönüp eski takımı Boca Juniors’ın formasını giymesi de ihtimaller arasında...
3 hafta önce görüştüler
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bir taraftara söylediği Carlos Tevez konusu aslında bundan tam 3 hafta önce başladı. Başkan Aziz Yıldırım, bizzat Tevez’in menajeriyle masaya oturdu.
Çok ciddi teklif sunulmasına rağmen Arjantinli oyuncunun Boca Juniors’a dönme isteği bu transferde Sarı-Lacivertliler’in zorlanmasına neden oldu.
Arjantinli yıldızın Juventus ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...