Tgrt Haber
28 Haziran 2015 09:17 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Başbakan Davutoğlu Libya Başbakanı ile görüştü

Davutoğlu Libya/Trablus Başbakanı Halife El-Gavi ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Başbakan Davutoğlu Libya Başbakanı ile görüştü
davutoğlu,libya başbakanı,

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Libya/Trablus Başbakanı Halife El-Gavi'yle görüşmesinde, Türkiye'nin Libya'ya ve Libya halkına yönelik dayanışmasını ifade ettiği, BM gözetiminde yürütülen siyasi diyaloğa güçlü desteğinin devam edeceğini vurguladığı öğrenildi. 
Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Davutoğlu bu akşam Halife El-Gavi ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. 
Davutoğlu görüşmede, Türkiye'nin Libya'ya ve Libya halkına yönelik dayanışmasını ifade etti, BM gözetiminde yürütülen siyasi diyaloğa güçlü desteğinin devam edeceğini vurguladı.
Başbakan Davutoğlu, söz konusu sürecin bir "Ulusal Mutabakat Hükümeti" kurulmasıyla neticelenmesi yönündeki temennilerini yineledi.Halife El-Gavi ise Türkiye'nin gösterdiği dayanışma ve destek nedeniyle Libya halkının teşekkürlerini bildirerek, siyasi diyalog sürecinde yapıcı çabalarını sürdüreceklerini kaydetti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...