Tgrt Haber
28 Mart 2015 10:24 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Başkan açıkladı! Lucescu sürprizi

Lucescu'nun geçtiğimiz günlerde Shakhtar'dan sezon sonunda ayrılacağının açıklanmasının ardından Rumen basınında flaş bir haber yayınlandı.

Başkan açıkladı! Lucescu sürprizi
Başkan, Fenerbahçe, Lucescu,

Romanya eski Futbol Federasyonu Başkanı Mircea Sandu, Rumen basınına verdiği demeçte "Fenerbahçe, Lucescu'yu istiyor. Büyük ihtimalle yaz döneminde Shakhtar Donetsk'le işi bitince Türkiye'ye gidecek" dedi.
LUCE ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTI
Sezon sonunda Shakhtar ile sözleşmesi sona erecek olan Mircea Lucescu, daha önce Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamıştı. Ukrayna'da birçok lig şampiyonluğu yaşayan Lucescu, burada UEFA Kupası şampiyonluğu da yaşamış ve kariyerine önemli bir başarıyı daha ilave etmişti.
FENERBAHÇE'Yİ HAREKETLİ GÜNLER BEKLİYOR
Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Lucescu ile ilgili olarak yorum yapmaktan kaçınıyor. Ancak şampiyonluğun elde edilememesi durumunda Lucescu'nun takımın başına getirilmesi çok da uzak bir ihtimal değil.
HER TAKIMDA BAŞARILI OLDU
Lucescu, Galatasaray ve Beşiktaş'ın ardından Ukrayna'da da başarılara imza attı. UEFA Kupası'nı da Lucescu, Şampiyonlar Ligi'nde aradığı başarıya ulaşmak için Fenerbahçe'ye gelebilir.(Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...