Tgrt Haber
14 May 2015 10:37 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Ben Bilmem Eşim Bilir'e katıldılar bir gün sonra boşandılar

Medyada Aşk Doktoru olarak anılan Mehmet Coşkundeniz eşi Derya Coşkundeniz'den boşandı.

Ben Bilmem Eşim Bilir'e katıldılar bir gün sonra boşandılar
Ben Bilmem Eşim Bilir, Mehmet Coşkundeniz, Derya Coşkundeniz, magazin,

Medyada Aşk Doktoru olarak tanınan ve kadın- erkek ilişkileri üzerine Posta gazetesinde yazılar yazan Mehmet Coşkundeniz boşandı. Boşanma sonrası konuşan Coşkundeniz, 'Ben büyü işlerine de inanmazdım ama artık o kadar inanıyorum ki' dedi. 
Bu sabah 2. Sayfa programına katılan Mehmet Coşkundeniz, Ata Demirer- Özge Borak çiftinin ayrılığı konuşulurken kendi evliliğinin neden bittiğini böyle anlattı:
"BOŞANDIM"
Ata ile Özge boşandığı zaman ben çok kafaya takmıştım. Her evlilik kendi içinde birtakım problemler yaşıyor. O zaman hakikaten düşünüyordum, 'Neden olmuş olabilir' diye. Şimdi artık düşünmüyorum, çünkü insan ister istemez bir akışa kaptırıyor kendini. Ben de boşandım. 1 ay oldu. Böyle baktığınız zaman karşılıklı hatalar, karşılıklı iletişimsizlik... İlle bir olayın, herhangi bir spesifik bir olayın olması gerekmiyor. Onu öğrenmiş durumdayım. Çok net! Bazen yürüttüğün şey seni aşıyor. Yürütüyorsun, yürütüyorsun bakıyorsun her şey güzelmiş gibi görünüyor ama içten içe bir şey o kurumu, birlikte kurduğun şeyi yavaş yavaş kemirmeye başlıyor.
BEN BİLMEM EŞİM BİLİR'E KATILDILAR SONRA DA...
Ben Bilmem Eşim Bilir, pazartesi gecesi yayınladı. Biz salı sabahı boşandık. Hayat... Bizim iki çocuğumuz var her şeyden önce. Onlara her şeyden çok özen gösteriyoruz. Kötü, küs, kavgalı bir ayrılık değil bizimkisi, onu da belirteyim. Her zaman aramızdaki saygı devam edecektir çünkü çok sevdiğimiz çocuklarımız var.
Karşılıklı suçlama hiçbir zaman olmadı. Duyguyla başlayan şey bazen mantıkla sona erer. Biz de böyle karar verdik. Ben nazara da inanmazdım ama artık inanıyorum. Ben büyü işlerine de inanmazdım ama artık o kadar inanıyorum ki, aklımda deli sorular. Çünkü çok enteresan şeyler oldu. Programda anlatılacak şeyler değil...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...