Tgrt Haber
12 Ekim 2018 13:26 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:50

Berkay Şahin Kimdir? Özlem Ada Şahin Berkay’ın Eşi Kimdir, Kaç Yaşında?

Berkay Şahin Kimdir? Özlem Ada Şahin Berkay’ın Eşi Kimdir, Kaç Yaşında? Arda Turan ile Berkay arasında çıkan kavganın ardından şarkıcı Berkay ile Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in kim oldukları merak konusu oldu. Magazin gündeminde gerniş yer bulan olayın ardından vatandaşlar Berkay Şahin Kimdir? Özlem Ada Şahin Berkay’ın Eşi Kimdir, Kaç Yaşında? başlıklarını internetten araştırıyor. Peki Berkay Şahin Kimdir? Özlem Ada Şahin Berkay’ın Eşi Kimdir, Kaç Yaşında? İşte Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin hakkındaki bütün detaylar...

Berkay Şahin Kimdir? Özlem Ada Şahin Berkay’ın Eşi Kimdir, Kaç Yaşında?
berkay,berkay kim,berkay kimdir,berkayın şi,berkayın eşi kim,berkayın eşi kimdir,özlem şahin,özlem ada şahin kim,özlem ada şahin kimdir,berkayın karısı,berkayın karısı kim,berkayın karısı kimdir,arda turan berkayın karısına ne dedi,arda turan

Berkay Şahin Kimdir? Özlem Ada Şahin Berkay’ın Eşi Kimdir, Kaç Yaşında? Magazin dünyasına bomba gibi düşen Arda Turan ve Berkay kavgasının ardından merak edilen soruların başında Berkay Şahin Kimdir? Özlem Ada Şahin Berkay’ın Eşi Kimdir, Kaç Yaşında? soruları geliyor. Arda Turan il olaylı kavgalarının ardından şarkıcı Berkay'ın burnu kırıldı. Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in iddiaları ise herkesi şaşırtmaya yetti. İddialara göre Arda Turan Berkay'ın eşine 'Evli olmasaydım seni kaçırmazdım' dedi... Bu haberin ardından herkes Berkayı ve Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in kim olduğunu merak etti. Vatandaşlar internet ortamında Berkay Şahin Kimdir? Özlem Ada Şahin Berkay’ın Eşi Kimdir, Kaç Yaşında? sorularına cevap aradı. Peki Berkay Şahin Kimdir? Özlem Ada Şahin Berkay’ın Eşi Kimdir, Kaç Yaşında? İşte Berkay Şahin Kimdir? Özlem Ada Şahin Berkay’ın Eşi Kimdir, Kaç Yaşında? ile ilgili soruların cevapları ve Berkey'ın eşi Özlem Ada Şahin ile ilgili detaylar....

Berkay Şahin Kimdir? Özlem Ada Şahin Berkay’ın Eşi Kimdir, Kaç Yaşında?

ARDA TURAN İLE BERKAY KAVGASINDA NELER YAŞANDI? TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

ÖZLEM ADA ŞAHİN KİMDİR?

Berkay Şahin Kimdir? Özlem Ada Şahin Berkay’ın Eşi Kimdir, Kaç Yaşında?

Anne Boşnak asıllı öğretmen, baba tarafı Yugoslavya kökenlidir. Lisans eğitimini YediTepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde okudu. Aynı zamanda İşletme Bölümü’nde de lisans eğitimine devam etmektedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Bunun yanı sıra İspanyolca eğitimi de almaktadır. Küçük yaşlarda bale eğitimi alarak model olmaya karar verdi. Özlem Katipoğlu, 1.80 m boyundadır. Birçok markanın defilelerinde podyuma çıktı.

2011 yılında ekranlara gelen başrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Nebahat Çehre’nin paylaştığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde cariye rolüne hayat verdi. Güzel model, 2016  Şubat ayında ünlü popçu Berkay Şahin ile büyük bir aşka yelken açarak magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Güzel model o günlerde sevgilisi ile evlilik planları yapıyordu.  2016 Şubat ayında başlayan ilişkileri aynı yıl eylül ayında evliliğe evliliğe gitti. Çiftin temmuz 2017’de bir kızları oldu ve kızlarına Arya ismini verdiler.

BERKAY KİMDİR?

Berkay Şahin Kimdir? Özlem Ada Şahin Berkay’ın Eşi Kimdir, Kaç Yaşında?

Berkay Şahin veya tanınan adıyla Berkay, 29 Aralık 1981 tarihinde dünyaya geldi. 1996 yılından beri annesiyle beraber İzmir‘de yaşayan sanatçı, 2009 yılından beri de İstanbul‘da yaşamaktadır. 2009 yılında İstanbul'a taşınan Berkay, albüm çalışmalarından önce Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldelerinde belirli mekânlarda sahne alıyordu. Berkay, 2010 yılında ilk albümü "Ele İnat" ile 'en iyi sanatçı' ödülüne layık görüldü. İkinci albümü "Aşk Sadece" 2012 yılında yayınlandı. Uzun süredir birlikte olduğu manken Özlem Katipoğlu ile 31 Ağustos 2016’da evlendi. Çiftin Arya adında bir kızı var.

Berkay Şahin veya tanınan adıyla Berkay, 29 Aralık 1981 tarihinde dünyaya geldi. 1996 yılından beri annesiyle beraber İzmir‘de yaşayan sanatçı, 2009 yılından beri de İstanbul‘da yaşamaktadır. 2009 yılında İstanbul'a taşınan Berkay, albüm çalışmalarından önce Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldelerinde belirli mekânlarda sahne alıyordu. Berkay, 2010 yılında ilk albümü "Ele İnat" ile 'en iyi sanatçı' ödülüne layık görüldü. İkinci albümü "Aşk Sadece" 2012 yılında yayınlandı. Uzun süredir birlikte olduğu manken Özlem Katipoğlu ile 31 Ağustos 2016’da evlendi. Çiftin Arya adında bir kızı var. Özlem Ada Şahin’in annesi Boşnak asıllı öğretmen, baba tarafı Yugoslavya kökenlidir. Lisans eğitimini YediTepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde okudu.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...