Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Kasım 2015 15:18 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçının geniş özeti ve golleri

Süper Lig’de lider Beşiktaş, kendi sahasında Akhisar Belediyespor’u konuk etti.İşte maçın geniş özeti ve golleri

Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçının geniş özeti ve golleri
Beşiktaş, Akhisar Belediyespor, Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçı,geniş özeti ve golleri

Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor, Süper Lig'de bugüne kadar 6 kez karşılaştı. 6 maçtan 3'ünü Beşiktaş, birini Ege temsilcisi kazandı, 2 maç da berabere bitti.
Beşiktaş'ın 14 golüne, Akhisar Belediyespor 10 golle yanıt verdi. Taraflar arasındaki 6 karşılaşmada toplam 24 gol atıldı, maç başına gol ortalaması 4 oldu. Beşiktaş, evinde oynadığı 3 maçı da 3'er golle kazandı.

BEŞİKTAŞ - AKHİSAR BELEDİYESPOR 0-2 MAÇ SONUCU

STAT: Başakşehir Fatih Terim
SAAT: 17:00
HAKEM: Barış Şimşek

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Tosic, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Sosa, Olcay, Gomez
YEDEKLER: Günay, Serdar, Milosevic, Motta, Gökhan Töre, Kerim, Cenk Tosun
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Lukac, Ahmet Cebe, Douglao, Caner, Kadir, Merter, N’Guemo, Güray, Custodio, Sami, Rodallega
YEDEKLER: Bora, İsmail, Onur, Aykut, LuaLua, Bruno, Hasan Kabze
TEKNİK DİREKTÖR: Cihat Arslan

 

MAÇ SONA ERDİ

90'
Hakem Barış Şimşek müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.
90'
Akhisar Bld.Spor'da Kadir Keleş kısa süreli sakatlık geçiriyor.
90'
(Beşiktaş)
Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Gökhan Töre bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak savunmada Douglas Ferreira bu topun kaleye ulaşmasına engel oluyor.
90'
Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.
90'
(Beşiktaş)
Siyah beyazlılarda Ricardo Quaresma, topu rakibine doğru fırlattığı gerekçesi ile hakem Barış Şimşek tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
88'
(Beşiktaş)
Ceza sahası sağ çaprazının hemen gerisinden kullanılan serbest vuruşta Ricardo Quaresma ortasını ceza sahası sol tarafına doğru gönderiyor. Dusko Tosic gelen topu kafa ile penaltı noktasına doğru indiriyor. Bu noktada bulunan Atiba Hutchinson'ın kafa vuruşu zayıf kalıyor ve kaleci Milan Lukac rakiplerinden önce çıkarak bu topa sahip oluyor.
86'
(Beşiktaş)
Beşiktaş cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mario Gomez oyundan alınırken yerine Kerim Frei oyuna dahil oluyor.
85'
(Beşiktaş)
Sağ kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda Ricardo Quaresma ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Atiba Hutchinson kafa vuruşunu yapıyor ancak top sol kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.
84'
(Akhisar B.S)
Hugo Rodallega'nın pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Bruno Mezenga yerden vuruşunu yapıyor ancak sağ köşeye uzanan Tolga bu topu kontrol ediyor.
81'
(Akhisar B.S)
Akhisar Bld.Spor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Leocisio Sami oyundan alınırken yerine Bruno Mezenga oyuna dahil oluyor.
81'
(Beşiktaş)
Ceza yayı gerisinde topla buluşan Mario Gomez dönerek vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
80'
(Beşiktaş)
Gökhan'ın pası ile ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Atiba Hutchinson bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
79'
(Beşiktaş)
Sol kanattan gelişen atakta Ricardo Quaresma son çizgiye inerek ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.
77'
Bu dakikalarda karşılıklı pas hataları ile mücadele devam ediyor.
74'
(Beşiktaş)
Ev sahibi siyah beyazlılarda Cenk Tosun, rakibi Leocisio Sami'ye yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.
72'
(Akhisar B.S)
Ceza yayı sağ çaprazının biraz gerisinde topla buluşan Onur Ayık doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Tolga üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.
70'
(Beşiktaş)
Oğuzhan Özyakup'un havadan pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Cenk Tosun yerden vuruşunu yapıyor ancak savunmada Douglas Ferreira son anda araya girerek bu topun kaleye ulaşmasını engelliyor.
68'
(Beşiktaş)
Kısa paslarla ceza sahasına sokulan siyah beyazlılarda Cenk'in pası ile ceza yayı içerisinde topla buluşan Oğuzhan Özyakup yerden vuruşunu yapıyor ancak son olarak savunmaya çarpan top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.
65'
(Beşiktaş)
Siyah beyazlılarda Oğuzhan Özyakup rakibi Leocisio Sami'ye yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.
64'
(Beşiktaş)
Beşiktaş cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Jose Sosa oyundan alınırken yerine Gökhan Töre oyuna dahil oluyor.
63'
(Akhisar B.S)
Akhisar Bld.Spor cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Güray Vural oyundan alınırken yerine Onur Ayık oyuna dahil oluyor.
60'
Müsabakanın üçte ikilik bölümü geride kalırken ev sahibi Beşiktaş'ın topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

48'
(Beşiktaş)
Sol kanattan gelişen atakta İsmail Köybaşı ortasını yerden penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunmada Douglas Ferreira bu topu karşılıyor.
46'
(Beşiktaş)
Beşiktaş cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Olcay Şahan oyundan alınırken yerine Cenk Tosun oyuna dahil oluyor.
46'
Müsabakanın ikinci yarısı Beşiktaşlı futbolcuların vuruşuyla başlıyor.
45'
Hakem Barış Şimşek ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

(Beşiktaş)
Topla birlikte ceza yayı sağ çaprazına sokulan Oğuzhan Özyakup doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Milan Lukac tek yumruğu ile bu topu çıkartıyor.
45'Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.
43'Ceza yayı sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta Jose Sosa doğrudan kaleyi düşünüyor ancak sol köşeye giden bu topa kaleci Milan Lukac uzanıyor ve gole izin vermiyor.
41'Akhisar Bld.Spor'da Güray Vural, rakibi Ricardo Quaresma'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
41'Golden sonraki santra vuruşunun zamanında yapılmadığına yönelik hakeme itiraz eden Olcay Şahan sarı kart görüyor.

40'
(Akhisar B.S)
GOOOLL!! Akhisar Bld.Spor, Leocisio Sami ile farkı ikiye çıkartıyor!
38'
(Beşiktaş)
Sağ kanattan gelişen atakta Ricardo Quaresma ortasını ceza sahası içi sol tarafına doğru gönderiyor. Olcay Şahan kendisine gelen bu topu bekletmeden penaltı noktası sol tarafındaki arkadaşı Mario Gomez'e indiriyor. Gomez dönerek yerden vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.
36'
(Beşiktaş)
Beşiktaş gole çok yaklaşıyor. Ceza sahası sol çaprazına sokulan Jose Sosa ara pasını savunma arkasına kaçan Olcay'a gönderiyor. Olcay ceza sahası içinde topu kontrol ediyor ve son çizgiye inerek pasını altıpas alanına gönderiyor. Bu bölgede yaşanan karambolden sonra topu önünde bulan Ricardo Quaresma altıpas çizgisinin gerisinden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.
34'
Konuk ekip Akhisar Bld.Spor bu dakikalarda kendi yarı sahasından çıkmakta güçlük çekiyor.
32'
(Beşiktaş)
Ceza yayı sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Ricardo Quaresma ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.
30'
Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken ev sahibi Beşiktaş'ın topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.
28'
(Beşiktaş)
Ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Andreas Beck yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Milan Lukac bu topu iki hamlede kontrol ediyor.
27'
Kara Kartallar kısa paslarla organize olmaya çalışıyor.

 

19'Olcay ile duvar pası yapan Jose Sosa ceza yayı sol çaprazında topla buluşuyor ve yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.
16'Ceza yayına topla birlikte sokulan Ricardo Quaresma yerden vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.
13'Oyunun bu bölümünde ev sahibi Beşiktaş rakip yarı alanda daha fazla gözüküyor.
10'Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.
7'Ceza sahası sağ çaprazına yakın sayılabilecek bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Ricardo Quaresma ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Mario Gomez kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

4'
(Akhisar B.S)
GOOOLL!! Akhisar Bld.Spor, Güray Vural ile öne geçiyor. Ceza sahası sağ çaprazına topla birlikte sokulan Ahmet Cebe ara pasını savunma arkasına sarkan Güray Vural'a gönderiyor. Kaleci ile karşı karşıya kalan Güray, Tolga'yı da geçerek topu filelere gönderiyor.
3'
Ev sahibi siyah beyazlılar kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.
1'
Hakem Barış Şimşek'in düdüğü ile müsabakaya Akhisar Bld.Spor başlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...