Tgrt Haber
28 May 2016 15:27 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13

Binali Yıldırım, 'Burunlarından fitil fitil getireceğiz'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım eşleriyle birlikte Diyarbakır'a gitti. Diyarbakır'da toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı ve Başbakan, bombalı saldırı düzenlenen Dürümlü'yü de ziyaret edecek. Binali Yıldırım, Diyarbakır'lılara seslendi. Diyarbakır Belediyesi'ne sert sözlerle yüklendi.

Binali Yıldırım, 'Burunlarından fitil fitil getireceğiz'
binali yıldırım, diyarbakır, pkk,

Başbakan Binali Yıldırım Diyarbakır'da konuştu. Kadim şehrin güzel insanları , hanım efendiler, beyler, gençler. Sizleri sevgiyle selamlıyorum. Gününüz aydınlık olsun geleceğiniz mübarek olsun!
Sayın Cumhurbaşkanım kardeşlerimizle kucaklaşmak için Diyarbakır'dayız. Bundan sadece 10 gün önce Diyarbakır'a geldim. Tanışık Köyü'ne gittim. Niye gittim; orada tonlarca patlayıcı ile 16 kardeşimizi katleden terör örgütünün o çirkin yüzünü bütün dünyaya göstermek için oradaydık! Milletimiz rahat olsun. Azmettik. İnşallah Türkiye terör belasından kurtulacak Diyarbakırımız da geleceğe emin adımlarla yürüyecek.
Sizin sorunuzuz PKK terör örgütüdür. Bu sorunu Türkiye'nin gündeminden çıkarmaya yemin ettik. Biz ekmeğimizi böleriz ama Türkiye'yi böldürtmeyiz. Yolları böleriz ama Türkiye'yi böldürtmeyiz. Diyarbkır'da 600 trilyona varan eserlerin açılışını yapıyoruz. En önenmlisi Diyarbakır Uluslararası Havaalanı'dır. Doğu'nun ve Güneydoğu'nun tek körüklü köprülü havalimanıdır. Diyarbakırımıza hayırlı olsun.
Diyarbakır'a yaptığımız yatırımların toplamı 25 katrilyondur. Diyarbakır'a helali hoş olsun! Saygıdeğer Cumhurbaşkanım bir çok hizmeti Diyarbakır'ın ayağına getirdik.
Selahattin Eyyubi Üniversitesi'ni Diyarbakır'a kazandırdık.

"BURUNLARINDAN FİTİL FİTİL TEK TEK GETİRECEĞİZ"

Diyarbakır'a binlerce fidan diktik. Onlar fidanlarımızı yok ederken biz fidan diktik. Fidanlarımızı indirenlerin burnundan fitil fitil tek tek getireceğiz. İşte Türk bayrağı, işte tek vatan, işte tek millet!.
Ne yaparsanız yapın, fidanlarımıza saldırın, ister el yapımı bombalarla saldırın. Ama başaramayacaksınız. İç dış güçler asla başaramayacak. Bu millet Malazgir Meydanı'nda kader birliği yapmıştır. Bundan sonra da beraber olmaya devam edeceğiz. Dost düşman böylebilsin

DİYARBAKIR BELEDİYESİ TERÖRE DESTEK VERİYOR; GEREKENİ YAPACAĞIZ

Diyarbakır'ın içmeye suyu yoktu! Belediye Başkanı yolla suyla uğraşması gerkeirken terör örgütüne lojistik destek verdiler! Bunu biliyoruz, gereğini de yapacağız Diyarbakırlılar.! Parayı terör örgütüne aktaranların burnundan lime lime getireceğiz.

Sur'un 6 mahallesini yerle bir ettiler. Biz milletin hizmetinde bir iktidar olarak Ak Parti iktidarı olarak hep dedik ki insanı yücelt ki Devlet yücelsin.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...