Tgrt Haber
04 Aralık 2015 18:50 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:16

Burger King at eti kullanıyor mu, Burger King at eti mi kullandı detaylar burada

Burger King'in at eti iddiaları gündemi sarstı. Türkiye'de de bir çok zinciri bulunan dev firma at eti iddiaları için açıklama yaptı. Türkiye'de satışı yapılan ürünlerde at eti kullanıldı mı? Burger King at eti iddiaları için neler söyledi? Detaylar haberimizde.

Burger King at eti kullanıyor mu, Burger King at eti mi kullandı detaylar burada
burger king, at eti, at eti burger, köfte, at, et,

Burger King'in at eti iddiaları gündemi sarstı. Türkiye'de de bir çok zinciri bulunan dev firma at eti iddiaları için açıklama yaptı. Türkiye'de satışı yapılan ürünlerde at eti kullanıldı mı? Burger King at eti iddiaları için neler söyledi? Detaylar haberimizde. Burger King kullandıkları köftelerde at eti bulunduğuna dair iddialara ilişkin bir açıklama yaptı. Açıklamada üretilen hamburgerlerin Türk Gıda Kodeksi’ne uygun olduğu belirtildi.

Burger King’ten gelen açıklama şöyle:

Burger King ile ilgili olarak haber sitelerinde yer alan “Burger King hamburgerlerinde ve Whopper menüde at eti olduğunu itiraf etti” haberlerine ilişkin olarak müşterilerimizi doğru bilgilendirmek adına aşağıdaki açıklamayı kamuoyunun dikkatine sunarız.


Türkiye’de TAB Gıda bünyesinde faaliyet gösteren Burger King’in, Türkiye restoranlarında satışa sunulan et ürünlerinin tamamı, yerli ve Türk Gıda Kodeksi’ne uygun şekilde üretim yapan tedarikçilerden temin edilmektedir. Yurtdışında yayınlanan bu haberlerin Burger King Türkiye ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Saygılarımızla

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...