Tgrt Haber
23 Ekim 2017 12:16 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

Bursa Belediye Başkanı istifa etti! | Recep Altepe kimdir?

İstifa etmesi gündemde olan Bursa Belediye Başkanı Recep altepeyle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Bursa Belediye Başkanı istifa etti. Recep Altepe kimdir? Kaç yaşındadır? Ayrıntılı detaylar haberimizde.

Bursa Belediye Başkanı istifa etti! | Recep Altepe kimdir?
recep altepe,bursa belediye başkanı,istifa,recep altepe kimdir,son dakika,son dakika haberleri,recep altepe kaç yaşında

Günlerdir konuşulan ve istifa etmesi beklenen Bursa Belediye Başkanı Recep altepeyle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Bursa Belediye Başkanı istifa etti. Recep Altepe kimdir?Kaç yaşındadır? Ayrıntılı detaylar haberimizde.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isitfa edeceğini açıkladığı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Ak  görevinden istifa etti.

'LİDERİMİZLE TERS DÜŞMEYECEĞİZ'

Her girdiğimiz seçimden zaferle çıktık diyen Altepe şunları söyledi: "Yolsuzluk tembellik ve istismarla hiç suçlanmadık. Adımız yolsuzlukla yan ayana gelmedi. Her zaman güvenimizi korduk. Son günlerde ülke genelinde başlatılan yeniden yapılanma adı altında bir eylem başlatıldı. Duyuldu ki Bursa da bu eylem içinde yer alıyor.  Böyle teşkilat terbiyesi ve terbiyesi olan biri olarak kavgadan yana hiç olmadım. Ömrümü davaya adamış biriyim. Partimizle  liderimizle ters düşmeyeceğiz. Kavgadan yana olmadık. Hizmet imkanımız kalmadı istifa ediyorum." 
Bursa Belediye Başkanı istifa etti! | Recep Altepe kimdir?

'İŞİMİZE DEVAM EDİYORUZ' DEMİŞTİ

Bosna Hersek'teki törenlere katıldıktan sonra geçen cuma günü Türkiye'ye gelen Recep Altepe, Atatürk Havalimanı'nda istifası ile ilgili olarak gazetecilere yaptığı açıklamada, "Benim böyle bir şeyim yok. Görevimiz belli, işimiz belli. İşimize devam ediyoruz. Bursa'ya dönüyorum. İnşallah görev devam edecek. Şu anda açıklanacak bir şey yok. Görevimin başındayım" demişti.

Daha sonra Bursa'ya gelen Recep Altepe, hafta sonunu ailesi ve yakınlarının düğün törenine katılarak geçirmişti. Altepe, mesai arkadaşının oğlunun nikah töreninden çıkarken ise konuyla ilgili soruya, "Hayırdır? Yooo! Yok öyle bir şey yok! Yok abi yok. Yok abi öyle birşey yok. Sağol. Hayırlı Akşamlar" diyerek yanıtlamıştı.

Bursa Belediye Başkanı istifa etti! | Recep Altepe kimdir?

RECEP ALTEPE KİMDİR? KAÇ YAŞINDADIR?

1959 senesinde dünyaya gelen Recep Altepe doğma büyüme Bursalıdır. İlk, orta ve lise öğrenimini Bursa´da tamamlayan Altepe, Gazi Üniversitesi'nde eğitimini devam ettirdi.

Burada Mühendislik Fakültesi'nde Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.

1983 senesinde kendi işini kurarak kalorifer, buhar kazanı imalatı, ısıtma-soğutma tesisatı ve proje işlerini yürütmüştür.

Recep Altepe, 2004 Türkiye Yerel Seçimleri'nde Osmangazi Belediye Başkanlığına, 2009 ve 2014 Türkiye Yerel Seçimleri'nde ise AK Parti´den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçildi. Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın askerlik arkadaşı olan Recep Altepe son günlerde görevinden istifası beklenen belediye başkanları arasındadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...