Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Temmuz 2015 09:57 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:16

CHP 9 maddeden vazgeçti!

AK Parti ile koalisyon görüşmelerine 14 ilke ile başlayan CHP, “olmazsa olmaz” 5 yeni hedef belirledi.

CHP 9 maddeden vazgeçti!
koalisyon şartları, chp, ak parti,

CHP ile AK Parti arasında görüşmeler sürerken 5 yeni hedef belirleyen CHP yönetimi bu hedeflerin gerçekleşmesinde ısrarlı olma kararı aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti ile görüşmeleri yürüten heyetten, görüşmeler hakkında bilgi aldıktan sonra MYK toplantısına katıldı. Kılıçdaroğlu, CHP’nin yeni 5 ilkesi konusunda CHP yöneticilerini bilgilendirdi.
5 YENİ HEDEF
Edinilen bilgilere göre, Kılıçdaroğlu 5 hedefi, “Eğitim, dış politika, Kürt sorunu, anayasa ve ekonomi” diye saydı. Kılıçdaroğlu, bu konularda CHP’nin görüşleri çerçevesinde bir uzlaşma sağlanmaması durumunda koalisyonda olmayacağını söyledi.
Kılıçdaroğlu “eğitim” başlığı altında 4+4+4’e son verilmesini, tüketen ekonomiden üreten ekonomi modeline geçilmesini ve gelir dağılımındaki adaletsizliğin giderilmesini yeni hedefler olarak sıraladı.
Kaynak : Vatan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...