Tgrt Haber
30 May 2015 13:33 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

CHP ve Saadet'in 'Billboard Koalisyonu'

CHP'nin, çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek veren Saadet Partisi'ne bilboard jesti yaptığı ortaya çıktı.

CHP ve Saadet'in 'Billboard Koalisyonu'
CHP,Saadet partisi, Billboard Koalisyonu,

7 Haziran seçimlerine az bir süre kala siyasi partiler seçim çalışmalarını son haftaya girerken son kozlarını oynuyor. Seçim kampanyası  sürecinde  partilerin  Pendik Belediyesine ait billboardların kullanılması için ilçe seçim kurulunda  yapılan kura çekiminde ilginç  bir olay yaşandı. Yapılan kura çekiminde  CHP  temsilcisi  reklam için billboartları  kullanmak istemediği hakklarını  Saadet Partisine verdiği ifade ediliyor.
Bölgegündem internet sitesinin haberine göre; bu durumun Ak Partiden CHP'ye oy gelmez, biz hakkımızı Saadet Partisine  verirsek tanıtımını iyi yapar Ak Partide Saadet Partisine oy  kayabilir düşüncesi ile yapıldığı söyleniyor.
AK PARTİ'YE KARŞI İŞBİRLİĞİ DAHA ÖNCE DE ORTAYA ÇIKMIŞTI
Bu durum 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerinde CHP istanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ile kanal B televizyonu genel müdürü Nahit Duru'nun program arasında kamera ve mikrofanların açık olduğunun farkına varılmadan  geçen konuşmayı akıllara getirdi.
(Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...