Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 May 2015 13:02 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Davutoğlu'ndan çarpıcı değerlendirme! AK Parti yüzde 44'e inse...

Anket sonuçlarını değerlendiren Başbakan Ahmet Davutoğlu algı operasyonu yapıldığına dikkat çekti.

Davutoğlu'ndan çarpıcı değerlendirme! AK Parti yüzde 44'e inse...
ak parti anket, Ak Parti oy, ak parti, başbakan ahmet davutoğlu,

AK Parti’ye karşı ‘üç paralel’in ve üç partinin ittifak yaptığını anlatan Başbakan Davutoğlu, ‘AK Parti mitingleri coşkusuz’, ‘Seçmeni kararsız’ algıları oluşturulmaya çalışıldığını da söyledi. Önceki gün Malatya’da düzenlediği mitingin ardından Vatan'ın sorularını cevaplandıran Başbakan Ahmet Davutoğlu anket sonuçları ile ilgili şöyle konuştu...
‘AK Parti 44’e inse...’ 
“’AK Parti kararsızları’ diye bir kavram çıktı şimdi. Buradaki mesele bizim kitlenin güvenini sarsmak ve son zamanlarda anketler üzerinden ‘AK parti kitlesi kararsız...’ Mesajı vermek. Diyelim ki olabilir... AK Parti 2009’da yüzde 38’e kadar düşmüştü. Yönetim değişmemişti, üstelik ‘one minute’ın rüzgarı vardı. Dinç bir partiydik. Yüzde 38’e düşmüştük. AK Parti öldü mü? Şimdi öyle bir hava estiriyorlar ki AK Parti yüzde 44’e inse bitti sayacaklar. CHP 100’de 35’e çıksa zafer kazanmış olacak. Biz yüzde 42’ye insek AK Parti bitmiş olacak. Bu bir algı operasyonu. Ama bence işlemiyor.”
(Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...