Tgrt Haber
05 Haziran 2015 12:14 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Destici, Gül'ün oyunu Milli İttifak'a vereceğini açıkladı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kayseri mitinginde Abdullah Gül'ün oyunu Milli İttifak'a vereceğini açıkladı.

Destici, Gül'ün oyunu Milli İttifak'a vereceğini açıkladı
abdullah gül, mustafa desici, milli ittifak,

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri'de konuşan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Gül'ün oyununun Milli İttifak'a olacağını söyledi.
Destici ilk olarak, BBP'nin merhum Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret ettiklerini ve daha sonra yaptıkları kongrede, Gül'ün cumhurbaşkanlığına destek verdiklerini açıkladıklarını hatırlattı.
GÜL, MİLLİ İTTİFAKTAN YANA
Bu duruma binaen konuşan Mustafa Destici, "Sayın Gül, Cumhurbaşkanlığı sürecinde tarafsız ve hukuka uygun bir yönetim gösterdi. Teşkilatım ve kendi adıma teşekkürlerimi sunuyorum. Eminim ki, Pazar günkü seçimde Abdullah Gül'ün de gönlü milli ittifaktan yana olacak" ifadelerini kullandı.
ABDULLAH GÜL YERİM BELLİ DEMİŞTİ
Öte yandan geçtiğimiz günlerde de Selahattin Demirtaş'ın "Abdullah Gül'ün oyu bize" demesinin ardından Gül bir açıklama yapmış ve "Siyasi parti başkanlarının benimle ilgili güzel sözlerine teşekkür ederim ama nihayetinde partinin de kurucusuyum. Yerim de belli" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...