Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Temmuz 2015 03:36 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:54

Eiji Tsuburaya kimdir 7 Temmuz Google - Eiji Tsuburaya oyunu nasıl oynanır

Dev arama motoro Google, ünlü Japon film yapımcısı Eiji Tsuburaya için Doole hazırladı. Doodle'da 10 aşamalı bir oyun var. Peki bu oyun nasıl oynanır? Google 7 Temmuz Doodle anlamı.

Eiji Tsuburaya kimdir 7 Temmuz Google -  Eiji Tsuburaya oyunu nasıl oynanır
7 Temmuz Doodle, google, Doodle, Eiji Tsuburaya,

Google 7 Temmuz büyük sürpriz. Peki Eiji Tsuburaya kimdir? Her önemli kişilere Doodle hazırlayan Google 10 tane oyunun art arda oynatıyor. Peki Eiji Tsuburaya kimdir ve neden Doodle olmuştur! İşte yanıtı.Japonların bir numaraları film yönetmeni olan Eiji Tsuburaya filmleri saymakla bitmez. Eiji Tsuburaya 7 Temmuz'da doğmuştur. 1970 yılında 69 yaşında hayata gözlerine yuman ünlü yönetmenin hayatını sizlere derleyelim. Google'da arama yapmak yerine OK tuşuna başınca oyun açılır. 1-10 Level arasında olan oyun ilki bina yapmaktan insan giydirmeye kadar her oyun bulunabilir. Duvara yapıştırı sürmeniz gerekirken giysiyi tam oturtmanız gerekmektedir. Burada Google sizlere güzel bir oyun sunmaktadır.

Eiji Tsuburaya kimdir 7 Temmuz Google -  Eiji Tsuburaya oyunu nasıl oynanır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...