Tgrt Haber
18 Nisan 2015 13:12 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:43

Ekmekten canlı fare çıktı

Andrew Odell isimli bir adam süpermarketten aldığı paketlenmiş ekmeğinin içinde canlı bir fare buldu. Gördüğü şey karşısında şoke olan adam skandalı görüntüleyerek sosyal medyada paylaştı.

Ekmekten canlı fare çıktı
ekmek, canlı fare, fare, ekmeğin içinden çıktı,

Dünya çapında bir çok şubesi bulunan Aldi süpermerketler zinciri bu skandalla boğuşuyor. Sosyal medyada gündem olan olayda Andrew Odell ve eşi süpermarketten alış veriş yapıp evlerine dönüyor. Aldıkları yiyecekleri mutfakta yerleştirmeye başlıyorlar. Ancak paketlenmiş ekmeğin olduğu torbayı görünce hayatlarının en unutulmaz anlarında birini yaşadılar. Ekmeğin içine adeta gezinen küçük kemirgeni görüntüleyerek sosyal medyada paylaşan adam, Aldi marketlerinin tweeter sayfasına bildirdiği şikayette bir daha asla kendilerinden alışveriş yapamayacağını, özellikle hamile eşinin söz konusu görüntüden sonra alt üst olduğunu yazdı. 
Ekmekten canlı fare çıktı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...