Tgrt Haber
27 May 2016 16:43 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13

Erdoğan'dan çok önemli açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ahilik Haftası kutlama programında konuştu. Erdoğan konuşmasında 'Dün yeni bir karar daha aldık, legal görünüm altındaki illegal terör örgütü dedik, Fethullahçı Terör Örgütü kararını alarak hükümete gönderdik' dedi.

Erdoğan'dan çok önemli açıklama
erdoğan, terör örgütü,

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle; 'Şehirtlerimiz bu toprakları vatann yapma uğruna mücadeleyi sürdürüyor. Bu coğrafya ne saldırılar gördü. Milletin beraberliği sayesinde hepsinin üstesinden gelmeyi başardı.' 

* Ekonomimizle, yatırırımızla, demokrasimizle, mağdurlara yardımlarımızla ayaktayız. Türkiye'nin 2023 hedefleri, hayali bile zor bir başarının hikayesidir. 

* Türkiye mevcut sınırlarından ibaret bir ülke değildir, Türkiye aynı zamanda bu millete kendini ait hisseden herkesin adıdır. Umudunu bize bağlamış kardeşlerimizin sadece geçmmişi değil aynı zamanda geleceğiyiz.

* Yıl sonunda İstanbul Boğazı'nda Avrasya tünelinin açılışını yapıyoruz. Bu hayata geçirdiğimiz projeleri bunlar hayal bile edemezler.  

*Meclis'te Cumhurbaşkanı'na Meclis Başkanı'na küfredecek kadar... Bunlarda ahlak diye bir şey yok, bunlar haysiyet celladıdır, bunlar kan emicidir. Kalkıp o parlamentonun şanına uymayacak şekilde Cumhurbaşkanına ve iktidar partisinin mensuplarına küfredecek kadar alçalanlara ben artık diyecek bir şey bulamıyorum. Bunlara inanıyorum ki milletim en kısa sürece ödetecektir. Parlemento içinde siyasi terör estiriyorlar.

DOKUNULMAZLIKLARIN KALDIRILMASI

*Bu milletvekilliği dokunulmazlıkların kaldırılması değil, fezlekelerin dokunulmazlığının kaldırılmasıdır.


168 fezlekesi olan illa suç teşkil etmiyor. Arabasının bagajında silah taşıyan terör örgütüne yardım eden vekiller var.  Er ya da geç bunlar yargılanacaktır. Yıllarca beklemeye gerek yok.
*Ben sizleri elinde molotof kokteyliyle, satırlarla dolaşan gençler olarak görmüyorum. Sizleri elinde bilgisayarıyla kitabıyla dolaşan bir gençlik olarak görüyorum.

* İhracatı 158 milyar Dolar'a çıkardık. İşsizliği tek haneye indirdik.

"FETULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜ..."

* Dün yeni bir karar daha aldık, legal görünüm altındaki illegal terör örgütü dedik, Fethullahçı Terör Örgütü kararını alarak hükümete gönderdik. Bakanlar kurulu kararını bekliyoruz ve bunların terör örgütü olarak tescilini de gerçekleştireceğiz. Yani PKK neyse, YPG neyse bunlar da aynı kategoride yagılanacaklar. Zira bunlar millete ümmete çok çektirdiler. Bir kısmı kaçıp gidiyor. Avrupa'da Türkiye'yi yalan haberlerle şikayet edecek kadar gayri milli.

TERÖR OLAYLARI

* Ayrımcılığa asla müsadece etmedik. Batı'da ne varsa Doğu'ya da onu yaptık. Doğu'nun alt yapısını oluşturacağız, zaten bir alt yapı yoktu.

* Mazlumu hiçbir zaman ortada bırakmadık. Suriye ve Irak'tan 3 milyon insana ev sahipliği yapıyoruz.  Kendileri için başka bayrak hayal eden varsa istedikleri yere gidebilir, biz buradayız.

TESLİM OLAN PKK'LILAR

Teslim olanlar, örgüt içindeki diğer kandırılmış kişilere örnek olmalı. Sonuna kadar bu operasyonlar milletimizin refahı için devam edecektir. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...