Tgrt Haber
03 Eylül 2015 14:32 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:15

Eski vekilden itiraf! Erdoğan düşmanlığını kuranlar arasında ben de vardım

CHP'den istifa ederek bağımsız milletvekili olan emekli müftü İhsan Özkes'ten itiraf gibi açıklamalar.

Eski vekilden itiraf! Erdoğan düşmanlığını kuranlar arasında ben de vardım
ak parti, chp, İhsan Özkes,

CHP'den istifa ederek bağımsız milletvekili olan emekli müftü İhsan Özkes, Beyaz TV'de sunuculuğunu Ertan Tan'ın yaptığı programa katılarak itiraf gibi açıklamalarda bulundu.
İhsan Özkes Tayyip Erdoğan düşmanlığını kuranlar, yapanlar arasında kendisinin de olduğunu belirterek  "Tayyip Erdoğan düşmanlığını kuranlar, yapanlar, Tayyip Erdoğan'a ve Saray'a, külliyeye karşı bu düşmanlığın alt yapısını kurarken onun dini referansını da motive eden kişi bendim. Bu bir itiraf." diyen Özkes, "Ben içimdekini söylüyorum. O günkü tarihle, "Bugün Hz. Muhammed yaşasaydı Saray'a gitmezdi. Çünkü orada israf var. İsraf haramdır" diyorum, bunu dedim. Bunu derken o gün bana, bugün peygamber sevdalısı gözükenler bana o gün demediler ki bir dakika ya Özkes, sayın vekil sen neden siyasete Hz. Muhammed'i karıştırıyorsun demediler. Ne yaptılar bana, şakşakladılar o gün. O gün methediyorlardı, bugün bana hücum eden gazetelerin köşe yazarları varsa da İhsan Özkes, yoksa da İhsan Özkes diyorlardı." şeklinde gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...