Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 May 2016 13:50 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:40

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bolüm Fragmanı İzle - Ünal'ın kararı ne olacak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son yayınlanan 36. bölümüyle sevenlerini ekrana kilitledi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm izle, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragman izlemek artık çok kolay.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bolüm Fragmanı İzle - Ünal'ın kararı ne olacak
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz,Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izle,Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle,Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm izle,Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragman,Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragman

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son yayınlanan 36. bölümüyle sevenlerini ekrana kilitledi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm izle, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragman izlemek artık çok kolay. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ile yarın akşam saat 20:00 da ATV ekranında olacak. İzleyici şimdiden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için nefeslerini tuttu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Toprak masada hem Alparslan'a hem de Hızır'a karşı saldırgan bir tavır alınca, Alparslan, Toprak'ı masada öldürdü. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 37. bölüm bu yaşananlar yüzünden merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ve Ünal'ın Alparslan hakkında ki kararı hafta boyunca sosyal medyada da tartışmalara neden oldu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 37. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Namusun olduğu yerde, racon olmaz!"
 
Üzerinden yirmi yıl geçmesine rağmen küllenmeyen Emine ve Fikret aşkı gündemin tam ortasına yerleşir. Tipi'nin ablasına olan öfkesini dindirmek hiç de kolay olmayacaktır.Yaşananlardan sonra, Fikret vasıtasıyla Ünal Kaplan'ın oyunlarını ortaya çıkarmayı amaçlayan Hızır Çakırbeyli'nin planları sekteye uğrar. Neyse ki devletin yardımıyla Özkan'la ilgili şüpheleri haklı çıkaracak kanıta ulaşılır. Bu süreçte Ünal Kaplan'ın silah sevkiyatıyla ilgili planları da yoğunlaşacaktır. Emine'nin yaşadıkları kadınların kendi hayatlarıyla ilgili korkularının artmasına neden olur. Erkeklerin dünyasında var olabilme, ayakta kalabilme çabası Nazlı'yı yormuştur artık. Gitme fikri kafasına iyice yerleşmeye başlar. Meryem'in büyük arzusuna ulaşması an meselesidir belki de.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bolüm Fragmanı İzle - Ünal'ın kararı ne olacak

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ HAKKINDA
 
Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur. Hızır Çakırbeyli sevda adamıdır. Sevmekten hiç kaçmaz. Sevilmeyi de pek sever. Hayatındaki tüm kadınların odağında olmak ister; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin. 
 
Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir "baba"dır. Vefakar bir dosttur. Vazgeçilmez bir ağabeydir. Adil ve cömert bir reistir. Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir. Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır. Devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür. Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir. Teklif öyle iki tarafı keskin bir kılıçtır ki, kabulü halinde "mafya" ailesine ihanet, reddi hali ise ebediyen mahkumiyettir. Devletin Hızır Çakırbeyli'ye koltuğunu vaadettiğini farkeden büyük patron, etrafını ihanetle örülü bir ağla çevirir. Hızır Reis'in özel hayatı da dalgalıdır… Birkaç yıl önce sevdalandığı mimar Nazlı diğer tarafta eşi Meryem...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...