Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ağustos 2016 00:27 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13

Facebook çok yavaş neden girilmiyor İnternet neden yavaş siber saldırı mı var

Türkiye'de internet yavaşladı, Facebook, İnstagram, Twitter ve bir çok yere internet kullanıcıları erişim sağlayamıyor. Peki ama internet neden yavaşladı, siber saldırı mı var. İşte detaylar.

Facebook çok yavaş neden girilmiyor İnternet neden yavaş siber saldırı mı var
internet, yavaş, internet neden yavaş, internet neden yavaşladı, facebook girilmiyor,

Türkiye'de internet yavaşladı, Facebook, İnstagram, Twitter ve bir çok yere internet kullanıcıları erişim sağlayamıyor. Peki ama internet neden yavaşladı, siber saldırı mı var. İşte detaylar. Sosyal medya üzerinden ülkemizde birçok internet kullanıcısı internetin yavaş olduğu bilgisini artarak aktarmaya başladı. Özellikle Facebook, Twitter gibi yurt dışı lokasyonlu milyonlarca kullanıcıya sahip sosyal medya sitelerine erişimde ise yavaşlık sorununun daha fazla olduğu bilgisi yine şu anlarda sosyal medya üzerinde kullanıcılar tarafından sıkça konuşuluyor.

Ülkemizde daha önce yaşanan acı olaylar sonrası provakasyonları önlemek için internet yavaşlatılıyordu. Bu sayede yaşanabilecek olası provakasyonların önüne internet yavaşlatılarak bir nebze de olsa önüne geçilebiliyordu. Ancak şu anda yaşanan internet yavaşlığı ile ilgili hiçbir bilgi kesin olarak bulunmuyor. İnternetin neden yavaşladığı şu an için gizemini koruyor.

Türkiye'de Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram'da erişim sorunu yaşanıyor.

Saat 23.00 sıralarında başlayan sorun hala devam ediyor.

Kullanıcılar, sosyal paylaşım sitelerine VPN uygulaması üzerinden girebiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...