Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Mart 2015 17:03 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:18

Facebook çöktü mü, Facebook'a neden girilemiyor tüm detaylar burda

Facebook'a girmek isteyen kullanıcılar beklenmedik bir uyarıyla karşı karşıya geldi. Türkiye'de akşam saatlerinde Facebook'ta hata ile karşı karşıya gelen kullanıcılar Facebook çöktü mü, neden girilmiyor gibi sorularla karşı karşıya kaldı.

Facebook çöktü mü, Facebook'a neden girilemiyor tüm detaylar burda
facebok, facebook çöktü mü, neden girilmiyor,

Facebook'a girmek isteyen kullanıcılar beklenmedik bir uyarıyla karşı karşıya geldi. Türkiye'de akşam saatlerinde Facebook'ta hata ile karşı karşıya gelen kullanıcılar Facebook çöktü mü, neden girilmiyor gibi sorularla karşı karşıya kaldı. Facebook'a girmek isteyen kullanıcıların karşısına şu mesaj düştü; Facebook bakım nedeniyle şu anda kapalı ancak birkaç dakika içerisinde normale dönecektir. Bu sırada, bu mesajı neden gördüğün hakkında daha fazla bilgi alabilirsin. Biz siteyi geliştirirken gösterdiğin anlayış için teşekkür ederiz' denildi. Facebook'taki bakımın ne zaman biteceği ve normale döneceği ise bilinmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...