Tgrt Haber
30 Ağustos 2015 18:06 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Fenerbahçe Antalyaspor lig maçı ne zaman, FB Antalyaspor maçı kaçta

Süper Lig'in 3.haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Antalyaspor'u konuk edecek. Peki Fenerbahçe Antalyaspor lig maçı ne zaman, Fenerbahçe Antalyaspor lig maçı saat kaçta? İşte cevabı...

Fenerbahçe Antalyaspor lig maçı ne zaman, FB Antalyaspor maçı kaçta
fenerbahçe, antalyaspor, fenerbahçe antalyaspor maçı saat kaçta, fenerbahçe antalyaspor maçı ne zaman,

Süper Lig'in 3.haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Antalyaspor'u konuk edecek. Peki Fenerbahçe Antalyaspor lig maçı ne zaman, Fenerbahçe Antalyaspor lig maçı saat kaçta? İşte cevabı...Fenerbahçe, Süper Lig'de kendi sahasında konuk edeceği Antalyaspor karşısında puan kaybetmek istemiyor. İki takıma'da transferleri gerçekleşen dünyaca ünlü iki futbolcu, Eto'o ile Robin Van Persie'de sahne alacak.Yeni yıldız transferleri gerçekleşen Fenerbahçe, Atromitos zaferinin ardından Lig'de Antalyaspor karşısında mücadele edecek. Sarı laciverliler bugünkü maçta farklı bir skorla galibiyeti hedefliyor.

Muhtemel 11'ler

 FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener, Kjaer, Ba, Hasan Ali, Nani, Mehmet Topal, De Souza, Diego, Van Persie, Fernandao

ANTALYASPOR: Fornezzi, Lokman, Celustka, Ömer, Kvesic, Emre, Zeki, Kadir, Lazarevic, Emrah, Eto'o

STAT: Şükrü Saracoğlu

HAKEM: Bülent Yıldırım

SAAT: 21.15

Sezona galibiyetle başlayan Antalyaspor'un, bu akşamki en önemli kozu dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto'o olacak. Kamerunlu futbolcu, sezona harika bir başlangıç yaparken, yakaladığı başarılı formunu Fenerbahçe karşısında da sürdürmek istiyor. 34 yaşındaki Eto'o, Antalya formasıyla ligde çıktığı ilk maçta Başakşehir ağlarını iki kez havalandırmıştı.

Dünyaca ünlü iki futbolcu bu akşamki Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında sahne alacak.

Teknik direktörlüğünü Yusuf Şimşek'in yaptığı ligin yeni ekibi Antalyaspor ilk iki hafta puan kaybı yaşamadı. Dünyaca ünlü golcüsü Eto'o'yla iyi bir performans ortaya koyan Antalya ekibi Kadıköy'de sürpriz bir sonuca imza atmaya çalışacak.

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Bruno Alves, Antalyaspor maçında forma giyemeyecek. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 21.15'te başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 12 maçı da kaybetmedi. En son geçen sezonun 24. haftasında Gençlerbirliği'ne deplasmanda 2-1 kaybeden sarı-lacivertliler, daha sonra oynadığı (bu sezon dahil) 12 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...