Tgrt Haber
04 Haziran 2015 10:44 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Fenerbahçe için müthiş iddia! Bilic...

Spalletti, Vieira, Aykut Kocaman derken F.Bahçe'nin Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Bilic ile flört ettiği iddia edildi.

Fenerbahçe için müthiş iddia! Bilic...
fenerbahçe, Beşiktaş, Bilic,

Spalletti, Patrick Vieira, Aykut Kocaman derken, F.Bahçe'nin anlaştığı iddia edilen teknik direktör gündeme bomba gibi düştü. Sarı-lacivertli yönetimin Beşiktaş ile yolları ayrılan Hırvat teknik adam Bilic'in peşinde olduğu öne sürüldü. İsmail Kartal'ın istifasıyla boşalan F.Bahçe teknik direktörlüğü koltuğu için her gün bir isim ortaya atılıyor...
Jürgen Klopp'la başlayan, Capello, Spalletti, Vieira ve Aykut Kocaman ile devam eden 'hoca-toto'nun sürpriz bir isimle noktalanacağı iddiası ise spor kamuoyunu sarstı! F.Bahçe'nin, Beşiktaş'ı iki sezon üst üste üçüncü yapan ve bu nedenle görevine devam etme şansı kalmayan Bilic'i listesine aldığı, hatta sözlü olarak anlaştığı iddia edildi.
Başkan Aziz Yıldırım'ın Türkiye'yi ve büyük kulüp ortamını yakından tanıyan, Beşiktaş'ta geçirdiği iki sezonda büyük sempati toplayan ve F.Bahçe'nin kadro yapısını her fırsatta öven Hırvat teknik adama oldukça sıcak baktığı ve takımı ona emanet etmeyi istediği sızan haberler arasında.
(Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...