Tgrt Haber
30 Eylül 2016 10:25 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

FIFA 17 İçin Mobil Uygulama indir - FIFA 17 ne zaman çıkıyor, yardımcı uygulaması indirmeye sunuldu

FIFA 17 ne zaman çıkıyor, FIFA 17 İçin Mobil uygulama indir. FIFA 17 yardımcı uygulaması indirmeye sunuldu. Masaüstü platformlarda merakla beklenen FIFA 17 oyununu satışa çıkarmaya hazırlanan EA Sports, yeni oyununu mobilden de destekliyor. FIFA 17 yardımcı uygulaması indirmeye sunuldu.

FIFA 17 İçin Mobil Uygulama indir - FIFA 17 ne zaman çıkıyor,  yardımcı uygulaması indirmeye sunuldu
fifa 17, fifa 17 companion, fifa 17 indir, fifa 17 mobil, fifa 17 ne zaman çıkacak, fifa 17 çıktı mı, fifa 17 ne zaman çıkıyor, fifa 17 yükle, fifa 17 iphone,

FIFA 17 ne zaman çıkıyor, FIFA 17 İçin Mobil Uygulama indirebilirsiniz. Mobil platformlardaki futbol oyununu FIFA Mobile markası altında toplayan EA Sports, daha önce alıştığımız ismi ise yardımcı uygulamalarda kullanmaya başladı. FIFA 17, orijinal masaüstü oyununun yardımcı uygulaması olarak dikkat çekiyor.  FIFA 17 Companion uygulamasını kullanabilmek için masaüstü, Xbox One, Xbox 360, PS 3 ve PS 4 konsollarından birisinde orijinal oyuna sahip olmanız gerekiyor. Uygulama ile birlikte FIFA Ultimate Team kontrolünü mobilden yapabiliyorsunuz.

Google Play linki için tıklayınız

App Store linki için tıklayınız

Takım kurabiliyor, oyuncuları maçlara hazırlıyor, yeni yetenekler keşfediyor ve önemli transferlere imza atıyorsunuz. FIFA Coins adındaki uygulama içi para birimi ile mobilden de transferleri kolayca gerçekleştirebiliyor ve çeşitli paketler satın alabiliyorsunuz.  Uygulama Android 4.1 işletim sistemi ve sonraki cihazlar ile iOS 8.2 işletim sistemi ve sonraki cihazlarda çalışıyor. Uygulama ücretsiz.

FIFA 17 deneyimini arttıracak mobil uygulama iOS, Android ve Windows Phone için indirmeye sunuldu!

EA Canada tarafından geliştirilen FIFA 17 sonunda piyasaya çıkıyor. 27 Eylül'de satışa sunulacak oyun, futbolu seven oyuncular tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Yeni oyun motoru, hikaye modu gibi büyük değişiklerle gelen FIFA 17, başarılı olabilecek mi, hep beraber deneyip, göreceğiz.

Oyun için yapılan son yenilikse mobil yardımcı uygulaması oldu. Android, iOS ve Windows Phone için hazırlanan FIFA 17 uygulamasını indirebilmek için öncelikle FIFA 17'yi satın almış olmanız gerekiyor. PC, PS4, PS3, Xbox 360 ve Xbox One için çıkacak olan yapımı satın aldığınızda uygulamaya erişim sağlayabiliyorsunuz.

Peki, uygulama ile neler yapabileceğiz? FIFA 17 mobil yardımcı uygulaması FIFA'nın sevilen oyun modu Ultimate Team ile tam uyumlu olacak. Buradan takımınızın durumunu oyun başında olmasanız bile takip edebileceksiniz. Ayrıca, diziliş, taktik yapma ve çok daha fazla özelliğe erişebilecek, transfer yapıp, transferleri yönetebileceksiniz.

Ugulama Android 4.1 / iOS 8.2 ve üstü mobil cihazlarda indirilebilir durumdayken, Windows Phone için istenen sürüm Windows 8.1 oldu.

FIFA 17, 27 Eylül'de PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 için satışa sunulacak.

FIFA 17 nasıl olacak? Bu aslında hepimizin merak ettiği bir soru. Ignite Engine'i rafa kaldıran ve DICE tarafından geliştirilen ödüllü Frostbite oyun motoruna geçen FIFA 17, hayli yenilenmiş olarak karşımıza çıkacak.

Oyuna eklenecek tonla değişikliğin yanı sıra bu kez bizlere bir de hikaye modu sunacak. FIFA 17 oynamanın yepyeni ve taptaze bir yolu olacak olan bu yeni oyun modunun nasıl olacağı hepimiz için önemli bir nokta. Eğer başarıya ulaşırsa futbol oyunlarında ciddi bir devrim söz konusu olacak.

The Journey adıyla lanse edilen hikaye modunda Alex Hunter adında, Premier Lig'e yeni çıkmış bir genç yeteneğin kariyerini kontrol edeceğiz. Aslında geçmiş oyunlarda tek bir oyuncuyla kariyer oluşturma vardı ama bu kez tam bir senaryodan bahsediyoruz. Sinematiklerle desteklenen, bir sonuca bağlanacak, kendi yazdığımız bir senaryo. Bu gerçekten çok cazip ve ilgi çekici görünüyor. EA Canada bu işin altından kalkıp indirilebilir içerikleriyle  yapımı desteklerse bir yıl boyunca oyundan sıkılmamak için daha fazla sebebimiz olacaktır.

Eğer oynanış hakkında "Nasıl olacak?" sorusunu sormaya devam ediyorsanız bir YouTube kullanıcısı FIFA 17 Demo versiyonundan hikaye modu videosu sızdırdı. 

Sızan demo videosunda Alex Hunter için Manchester United kariyeri seçiliyor. Oyun sırasında sinematikler devreye giriyor ve José Mourinho, Hunter'ın oyuna girmesi için talimat veriyor. 

İzlerken bile etkileyici olan bu sahneler, biz oynarken tüyleri diken diken edecek şeyler. Şu kısacık oynanış videosu bile insana yıllar önce çıkan Goal filmini ve Pele gibi süperstarların oynadığı efsanevi film Zafere Kaçış'ı hatırlatıyor. Kendi hikayemizi yazarken bu şekilde etkileyici sahnelerle desteklenmesi oldukça hoş bir durum.

Söz konusu video ile bu oyun modunun en azından maç içerisinde bizlere ne sunacağını da öğrenebiliyoruz. EA yaptığı değişiklikle rakibi PES 2017'ye fark mı atacak yoksa geçtiğimiz yıl olduğu gibi PES bu yıl biraz daha mı yaklaşacak bunu önümüzdeki ay zaten öğreneceğiz. 

Bu video sayesinde "Demo gelecek mi?" sorusu da aslında cevabını bulmuş oluyor. FIFA 17, 27 Eylül'de PC, PS4 ve Xbox One için satışa sunulacak.
FIFA 17 İçin Mobil Uygulama indir - FIFA 17 ne zaman çıkıyor,  yardımcı uygulaması indirmeye sunuldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...