Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Mart 2015 16:10 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:18

Galatasaray'da Patric Young ayrılacağını açıkladı! İşte nedeni

Galatasaray'ın basketbolcusu Patric Young, camiilerden rahatsız olduğunu ifade ederek önümüzdeki yıl takımdan ayrılacağını açıkladı.

Galatasaray'da Patric Young ayrılacağını açıkladı! İşte nedeni
Galatasaray, basketbolc, Patric Young, Türkiye, ezan sesi,

Bu sezon maddi problemler yüzünden zor günler yaşayan ve birçok oyuncusunu kaybeden Galatasaray Liv Hospital'da Patric Young'dan gelen haber şok etkisi oluşturdu. Mikro Blog sitesi Twitter aracılığı ile ezan sesinden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Young, "Neden her sabah saat 4'te camiden gelen sesle uyanmak zorundayım? Önümüzdeki sezon geri dönmek zorundayım ve bunun için ne gerekiyorsa yapacağım." ifadelerini kullandı.
Young'un attığı bu twitler sosyal medyada büyük tepki çekti. Türkiye'nin müslüman bir ülke olduğunu ve ne kadar başarılı olursa olsun böyle bir hakaret edemeyeceğini savunan taraftarlar Young'u eleştiri yağmuruna tuttu. Galatasaray yönetiminin konuyla ilgili nasıl bir açıklama yapacağı büyük merak konusu oldu.
Galatasaray'da Patric Young ayrılacağını açıkladı! İşte nedeni

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...