Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 May 2015 19:54 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Gelin adayı ortalığı karıştırdı

Evleneceksen Gel programında, kapalı olup evlenince açılacağım diyen gelin adayı Sevgi'nin sözleri herkesi şaşırttı. Damat adayı İsmail'in "Bana kapalı gelen kapalı kalır, açık gelen açık kalır" sözü üzerine Seda Sayan bakın nasıl müdahale etti.

Gelin adayı ortalığı karıştırdı
gelin adayı, damat, kapalı,

Evleneceksen Gel programında, kapalı olup evlenince açılacağım diyen gelin adayı Sevgi'nin sözleri herkesi şaşırttı. Yarışmaya kapalı olarak katılan ancak bunu sadece kısa süreli yaptığını ifade eden gelin adayı, damat adayının tepkisi ile karşılaştı. Programa geldiğinde babası hasta olduğu için saçıyla ilgilenemediğini belirten Sevgi 'Saçlarımı yaptıramamıştım. Damadımızda o zaman kapalı çık abla dedi. Onun zoruyla buraya kapalı çıktım' dedi.

Damat adayı İsmail, Sevgi'nin başını açacağını öğrenince kararını olumsuz olarak açıkladı. Damat adayı İsmail kriterlerini açıkladığını belirterek, "Bana kapalı gelen kapalı kalır, açık gelen açık kalır. Sonradan açılıp kapanma yok. Sevgi Hanım evlendikten sonra açılmayı düşünüyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...