Tgrt Haber
02 Mart 2015 23:38 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Gümrükçüoğlu Almanya'da horonla karşılandı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Duisburg'da bulunan Trabzonlular Derneği'ni ziyaretinde horonla karşılandı.

Gümrükçüoğlu Almanya'da horonla karşılandı
Avrupalı Türk Demokratlar Birliği,Fevzi Gümrükcüoglu

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD)'nin davetlisi olarak Almanya'da bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükcüoglu, Duisburg şehrinde faaliyet gösteren Duisburg ve Çevresi Trabzonlular Dernegi'ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Gümrükçüoğlu'na, UETD Düsseldorf Bölge Başkanı Yıldırım Sevinç'te eşlik etti. Duisburg ve Çevresi Trabzonlular Derneği Başkanı Cemalettin Küçük ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, dernek faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Dernek bünyesinde oluşturulan kız halk oyunları ekibinin horon kurmasını büyük bir ilgiyle izleyen ve cep telefonuna kayıt eden Başkan Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Hemşehrilerimi, Almanya'da böylesine bir dayanışma içinde olduğunu görmek beni mutlu etti. Gençlerimizin yöre oyunlarımızı bu kadar usta oynayabilmesi de, kültürümüzün buralarda da aynen yaşatıldığını gösteriyor. Bu noktada derneğin varlığı önemli, dernekte görev yapan tüm yöneticilere teşekkür ediyorum" diye konuştu. Başkan Gümrükçüoğlu ziyaret sonunda, hemşehrileriyle toplu hatıra fotoğrafı da çektidi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...