Tgrt Haber
12 Ekim 2015 11:43 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:15

HDP'den tehlikeli çağrı!

HDP Merkez Yürütme Kurulu, yazılı bir açıklama yaparak halkın hayatı durdurmasını istedi. Ankara'da yaşanan terör saldırısı dolayısıyla yapılan açıklamada tüm işçilerden genel greve destek istendi.

HDP'den tehlikeli çağrı!
hdp, genel grev, çağrısı, işçiler,

HDP'den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Barış için Ankara'da yan yana gelenleri alçakça katlederek onların seslerini susturmayı amaçlayanlara, yaşamın ve barışın sesinin onlara inat susmayacağını her gün her yerde göstermeliyiz. Yitirdiğimiz insanlarımızın mücadelesini yaşamın her alanına ve üretimden gelen gücümüzle yaymak için genel greve gidiyoruz. Bu amaçla tüm işçi ve emekçileri, yurttaşlarımızı genel greve destek olmaya çağırıyoruz. Gelin hep birlikte hayatı durduralım."
YAVRU PARTİSİ İSYAN ÇAĞRISI YAPMIŞTI
HDP'nin yavru partisi DBP ise dün yaptığı açıklamayla halkı sokağa davet etmiş ve her yerin direniş alanına çevrilmesini istemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...