Tgrt Haber
26 Mart 2014 21:37 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

HTC yeni cihazı M8 çıktı, HTC One 2'nin detayı özellikleri M8

HTC M8 kod adıyla bilinen HTC One 2'nin Nisan başında satışa çıkmasının beklendiği açıklandı. HTC One 2 ne zaman piyasaya çıkıyor. HTC One serisinin en iyilerinden olması beklenen HTC One 2 fiyatı ne kadar olacak? HTC One 2 özellikleri neler? İşte HTC One 2 ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

HTC yeni cihazı M8 çıktı, HTC One 2'nin detayı özellikleri M8
htc m8, HTC one 2, htc m8 özellikleri, htc m8 ne zaman çıkacak,

2014'ün merakla beklenen akıllı telefonlarından biri de HTC M8.Yeni One ismini almasını beklediğimiz akıllı telefon 25 Mart'ta New York ve Londra'da düzenlenecek etkinliklerde tanıtıldı. Yılın ilk günlerinden itibaren Yeni One'a ilişkin özellikle de Evleaks cephesinden birçok sızıntı görsel yayınladı. 12 dakikalık bir inceleme videosunda da ortaya çıkan Yeni One'ın tasarım noktasında One modeline benzeyeceği ancak daha yuvarlatılmış hatlara sahip olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Telefonu sabırsızlıkla bekleyen kullanıcılar için sevindirici haber Rus web sitesi HTCFamily'den geldi. Site resmi Twitter hesabından Yeni One'ın tanıtımından sadece iki hafta sonra (8 Nisan) 110 ülkede satışa sunulacağı bilgisini verdi. Yayınlanan tweet ne derece doğru bilmiyoruz ancak, böyle bir durumun gerçekleşmesi durumunda HTC, Yeni One modeliyle önemli satışlar elde edebilir. Zira Tayvanlı üretici geçtiğimiz yıl One modelini tedarik sıkıntılarından dolayı satışa geç sunmuş ve birçok kullanıcı farklı modellere yönelmişti. Android 4.4 Kitkat, Sense 6.0 kullanıcı arayüzü, 5-inç Full HD ekran, dört çekirdekli Snapdragon 801, 16GB depolama, microSD kart desteği, BoomSound ses teknolojisi, çift arka kamera ve ekrana konumlandırılan sanal butonlar Yeni One'de yer almasını beklediğimiz özellikler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...