Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Eylül 2018 08:19 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Hurdaya dönen Ferrari'yi bakın ne hale getirdi

Fransız endüstri tasarımcısı Charly Molinelli, hurdalıktan satın aldığı Ferrari ile oldukça ilginç bir çalışmaya imza attı.

Hurdaya dönen Ferrari'yi bakın ne hale getirdi
ferrari

Hurda Ferrari'yi satın alan Molinelli, hayal gücüyle bakın nasıl bir işe imza attı... Los Angeles'taki bir araba hurdalığından kaza geçirerek kullanılamaz hale gelmiş bir Ferrari'yi alan Fransız endüstri tasarımcısı Charly Molinelli, bir çok kişinin satın almayı hayal bile edemeyeceği milyonluk arabayı sıkıştırarak salon sehpası yaptı. Fransız endüstri tasarımcısı Charly Molinelli, bir araba hurdalığında kullanılmaz hale gelen Ferrari'yi alarak salon sehpasına çevirdi. Kaza sonrası tanınmaz hale gelen aracın değerinin 225 bin dolar civarında olan Ferrari 458 olduğu tahmin ediliyor. Bu aracın parçalarıyla yapılan sehpanın 10-15 bin dolar arasında, yani orijinalinin 20'de biri kadar. Şimdiye kadar yapılmış en farklı sehpanın tasarımcısı Molinelli, 'Tahmin edersiniz ki böyle bir kaza her gün olmuyor' dedi. Geri dönüştürülmüş maddelerden bir sehpa yapıldı. Şimdiye kadar yapılmış en farklı sehpanın tasarımcısı Molinelli, 'Tahmin edersiniz ki böyle bir kaza her gün olmuyor' dedi.Sehpa olarak kullanılacak kutu hazırlandıktan sonra içine Ferrari'nin hurdası kondu. Ferrari'nin sonu salon sehpası oldu! Birçok kişinin satın almayı hayal bile edemeyeceği Ferrariler, salonun ortasına konunca 'sahip olunması çok daha kolay' hale geldi.

Hurdaya dönen Ferrari'yi bakın ne hale getirdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...