Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Nisan 2017 19:52 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

İhlas Koleji dartta İstanbul ikincisi oldu

İhlas Koleji Erkek Dart Takımı, Okullararası Dart İl Birinciliği Turnuvası’nda İstanbul ikincisi oldu.

İhlas Koleji dartta İstanbul ikincisi oldu
ihlas koleji

Küçükçekmece Osman Solakoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen ve 15 okulun katıldığı şampiyonada Selim Taha Koparan, Sami Öğrenç, Burak Akdağ, Feyzi Okur ve Emir Nutku'dan oluşan İhlas Koleji Erkek Dart Takımı turnuvayı ikinci bitirdi.

Turnuvanın ardından konuşan okulun beden eğitimi öğretmeni A. Şenol Özkan, eğitim yılı başından bu yana çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek, “Öğrencilerimi kutluyorum. Özveriyle çalışarak önemli bir gelişim kaydettiler. Takım olarak daha çok çalışarak önümüzdeki turnuvalarda şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” dedi.
İhlas Koleji dartta İstanbul ikincisi oldu
Yeltekin: “İhlas Koleji her alanda başarıya ulaşacak çalışmaları yapıyor”

Okullararası Dart İl Birinciliği Turnuvası’nda ikinci olan İhlas Koleji Erkek Dart Takımı’nı kutlayan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, İhlas Koleji’nin sporun her branşında başarıya ulaşacak donanıma sahip olduğunu bir kez daha gördüklerini söyledi.
Okullarında birçok spor branşında çalışmalar yaptıklarını ifade eden Yeltekin, kurdukları kulüpler vasıtasıyla öğrencilerin sportif gelişimini de desteklerini vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...