Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 May 2016 11:07 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13

İki kentte iki otobüs devrildi! 3 ölü, 51 yaralı

Yozgat ve Çorum'dan facia haberleri geldi. Yozgat'ta yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda, kontrolden çıkan yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 5’i ağır, 30 kişi de yaralandı. Çorum'da ise yine yolcu otobüsü tarlaya devrildi. kazada 1'i ağır 21 kişi yaralandı.

İki kentte iki otobüs devrildi! 3 ölü, 51 yaralı
Rize,Çorum,Konya,Yozgat,kaza,otobüs kazası,

Türkiye güne otobüs faciası haberleriyle uyandı. İlk kaza haberi Yozgat'tan geldi. Kaza, saat 01.00 sıralarında Yozgat-Çorum karayolu 20’nci kilometresindeki Sarımbey Köyü yol ayrımında meydana geldi. Konya’dan Rize’ye giden 51 yaşındaki  Sadık Gençkurt yönetimindeki 53 HP 505 plakalı yolcu otobüsü, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp şarampole devrildi. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı. Kazanın ardından olay yerine polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve AFAD ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, hazır bekleyen ambulanslarla Yozgat merkez ve Sorgun İlçesi ile Çorum’un Alaca İlçesi’ndeki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 5’inin durumunun ağır olduğu belirtildi.
ÇORUM'DA OTOBÜS TARLAYA UÇTU
İkinci faci haberi ise Çorum'dan geldi. Çorum'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1’i ağır 21 kişi yaralandı.Samsun’a giden 49 yaşındaki Ali Erden, yönetimindeki yolcu otobüsü, Çorum-Ankara  karayolunun 18’inci kilometresinde yağışlı havanın da etkisiyle sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkıp bariyerleri aşarak tarlaya uçtu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...