Tgrt Haber
12 Şubat 2016 18:15 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

İstanbul trafik durumu burada yollar yine felç oldu 12 Şubat 2016 trafikte son durum

İstanbul trafik durumu burada. İstanbul'da trafik yine felç, sürücüler adeta isyan etti. Bir çok kişi yollarda mahsur kaldı, İstanbul trafiğinde son durum içler acısı hale geldi. 12 Şubat Cuma 2016 trafik durumu ve yoğunluk haritası burada.

İstanbul trafik durumu burada yollar yine felç oldu 12 Şubat 2016 trafikte son durum
istanbul trafik durumu,istanbul trafik,istanbul yoğunluk haritası,trafik haritası

İstanbul trafik durumu burada. İstanbul'da trafik yine felç, sürücüler adeta isyan etti. Bir çok kişi yollarda mahsur kaldı, İstanbul trafiğinde son durum içler acısı hale geldi. 12 Şubat Cuma 2016 trafik durumu ve yoğunluk haritası burada. İstanbul’da etkisini sürdüren sağanak yağış nedeniyle akşam saatlerinde trafik felç oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) “Yoğunluk Haritasına” göre trafik yoğunluğu yüzde 89’a ulaştı. Özellikle Avrupa’dan Anadolu yakasına köprü geçişlerinde arttığı görülen trafik nedeniyle sürücüler yollarda mahsur kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...