Tgrt Haber
08 Aralık 2016 10:05 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

İstanbul'da hareketli saatler

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bayrampaşa, Esenler, Maltepe, Sultangazi, Bahçelievler ve Beylikdüzü ilçelerinde operasyon düzenledi.

İstanbul'da hareketli saatler
operasyon,istanbul,uyuşturucu,

Özel harekat polisleri ve polis helikopteri desteğiyle düzenlenen operasyonda bazı şüpheliler gözaltına alındı. İstanbul'daki bazı ilçelerde, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bayrampaşa, Esenler, Maltepe, Sultangazi, Bahçelievler ve Beylikdüzü ilçelerinde önceden tespit edilen adreslere, özel harekat polisleri ve polis helikopteri desteğiyle eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

İŞTE O ANLAR

Ekipler bir adrese, şüphelilerin direnmesi üzerine kapıyı kırarak girdi. Polisin adreslerdeki arama çalışmaları sürüyor.

Bu arada, operasyonda gözaltına alınan zanlıların, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüleceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...