Tgrt Haber
20 Şubat 2017 14:45 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:26

İşte dolar fiyatları | Dolar ne kadar? Dolar/TL 1,5 ayın en düşüğünü gördü!

Dolar fiyatları ne kadar oldu? Son zamanlar da en çok hareketlilik gösteren yatırım aracı olan dolar fiyatları ne kadar oldu, bu sorunun cevabı çok merak ediliyordu. Bugün dolar fiyatları son 1,5 ayın en düşük rakamlarını gördü. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki dolar kaç TL oldu? İşte dolar fiyatları...

İşte dolar fiyatları | Dolar ne kadar? Dolar/TL 1,5 ayın en düşüğünü gördü!
dolar ne kadar,dolar fiyatları, dolar indi mi , dolar çıktı mı, doviz fiyatları,

Dolar fiyatları ne kadar oldu? sorusu cevabını bulmuş oldu. Dolar fiyatları son 1,5 ayın en düşük seviyesine kadar düştü. Vatandaşlar ise dolar fiyatlarını, inişlerini ve çıkışlarını yakından takip ediyor. Peki dolar fiyatları ne kadar oldu?

DOLAR NE KADAR OLDU

Haftanın ilk işlem gününe değer kaybıyla başlayan dolar/TL, 1,5 ayın en düşük seviyesi olan 3,6132'yi gördü.

Güne 3,6304'ten başlayan dolar/TL, 6 Ocak'tan bu yana en düşük seviyesi olan 3,6132'ye kadar geriledikten sonra gelen tepki alımlarıyla 3,6350 seviyelerinde dengelendi. Dolar/TL, saat 13.45 itibarıyla 3,6345 seviyesinden alıcı bulurken, avro/TL yatay seyirle 3,8615, sterlin/TL ise yüzde 0,40 artışla 4,5305 seviyelerinden işlem görüyor.

Analistler, cuma günü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) reeskont kredilerinde geri ödemelerin TL olarak yapılabileceğini açıklamasının ardından dolar/TL'de düşüşün hızlandığını belirterek, yurt dışında devam eden risk iştahının da desteğiyle 3,60 seviyesinin gündeme gelebileceğini bildirdi.

Bu hafta, çarşamba günü açıklanacak ABD Merkez Bankası (Fed) Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısına ilişkin tutanaklar ile hafta genelinde Fed üyelerinin açıklamalarının piyasaların yönü üzerinde etkili olacağını ifade eden analistler, ABD Başkanı Donald Trump'ın söylemlerinin de izleneceğini kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...