Tgrt Haber
05 Eylül 2015 12:36 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:15

Kansere yakalanan Naşide Göktürk eve kapandı!

Akciğer ve pankreas kanserine yakalanarak sevenlerini üzen şarkıcı Naşide Göktürk, enfeksiyon riskine karşı özel önlemler aldı. Peki Naşide Göktürk kimdir, son sağlık durumu nasıl?

Kansere yakalanan Naşide Göktürk eve kapandı!
Naşide Göktürk, şarkıcı, kanser, sağlık,haberler

1990’lı yıllarda ‘Yüreğim Rehin’ ve ‘Sakın Ha’ şarkılarıyla adından söz ettiren 50 yaşındaki Naşide Göktürk, şu sıralar hayatının en zor günlerini geçiriyor. Akciğer ve pankreas kanserine yakalanan sanatçı, dört gün içinde kemoterapi tedavisine başlayacak. Göktürk’ün iliği de koruma altına alındı. 
Kanseri ilerleyen sanatçıya doktorlarından birtakım uyarılar geldi. Doktorların moralini yüksek tutmasını tavsiye ettikleri Göktürk, tedavisine başlandıktan sonra bu süreci evinde geçirecek. Enfeksiyon riskine karşı tedavinin olumlu sonuçlanması için sanatçının, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla bile görüşmeyip evine kapandığı öğrenildi. Her şeye rağmen moralini bozmayan Göktürk, ailesine ve yakın arkadaşlarına iyi olduğunu, bu süreci atlatacağını söylediği belirtildi. Tedavisini bekleyen sanatçı, yakınlarıyla telefonda ve mesajlaşarak iletişim kuruyor. 
Mesaj yağıyor
Şarkıcının hastalığının ortaya çıkması, hayranlarını da üzdü. Kansere yakalandığı ortaya çıkan 50 yaşındaki şarkıcıya bir haftada 800’den fazla destek mesajı ve mektup yazıldı. Bazı hayranlarının ise şarkıcının evine hediyeler gönderdiği öğrenildi. Mektuplar, mesajlar ve hediyeler karşısında duygulanan Göktürk’ün, sevenlerine cevap yazdığı da gelen haberler arasında. 
SERCAN KISMET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...