Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Temmuz 2016 15:13 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13

Kenan İmirzalıoğlu'ndan darbe girişimine tepki

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimini nefretle kınadığını söyledi.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan darbe girişimine tepki
Kenan İmirzalıoğlu,

Kenan İmirzalıoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstererek, "Yüce milletimizin iradesine, özgürlüğüne, demokrasi içinde yaşama hakkına karşı düzenlenen bu darbe girişimini ve tüm antidemokratik eylemleri nefretle kınıyorum" dedi.

Ünlü oyuncu, sosyal medyada Türk bayrağı önünde çekilmiş görüntülü mesajını paylaştı. İmirzalıoğlu, mesajında, "Yüce milletimizin iradesine, özgürlüğüne, demokrasi içinde yaşama hakkına karşı düzenlenen bu darbe girişimini ve tüm antidemokratik eylemleri nefretle kınıyorum. Bu terör saldırısı karşısında hayatını kaybeden kahraman demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim. Hepsine minnettarım. Hepsini saygıyla anıyorum" ifadelerini kullandı.

Kenan İmirzalıoğlu, birlik olmanın önemine işaret ederek, "Gün demokrasimize sahip çıkma günüdür. Gün birlik olma günüdür" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...