Tgrt Haber
26 Haziran 2015 22:19 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Kiwi App uygulaması nedir, nasıl kullanılır tüm detaylar burada

Facebook'tan gelen Kiwi istekleri kullanıcıları meraklandırdı. Peki bu Kiwi App uyguılaması nedir Kiwi ne işe yarar ve nasıl kullanılır? Kiwi ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Kiwi App uygulaması nedir, nasıl kullanılır tüm detaylar burada
kiwi app, kiwi nedir, kiwi app uygulaması,

Facebook'tan gelen Kiwi istekleri kullanıcıları meraklandırdı. Peki bu Kiwi App uyguılaması nedir Kiwi ne işe yarar ve nasıl kullanılır? Kiwi ile ilgili tüm detaylar haberimizde. Dünden beri Facebook'ta Kiwi fırtınası esiyor. Kiwi kullanıcıların takipleşerek birbirlerine soru sormasını sağlayan bir uygulama. Kiwi, Facebook'ta büyük ses getirdi ancak kullanıcılar gelen isteklerden rahatsız... Son günlerde Facebook'ta karşımıza çıkan bu Kiwi uygulamasını tanıyalım. Facebook, dünyanın en çok kullanılan sosyal ağı. Her gün yeni bir krize gebe olan Facebook'ta zaman zaman ilgi çekici uygulamaların etiksiz şekilde yayılmaya başladığını görüyoruz. Dünden beri ortalıkta fırtınalar estiren Kiwi uygulaması da bu etiksiz yayılan uygulamalardan biri oldu. Ask.Fm benzeri bir sohbet uygulaması olan Kiwi, rastgele insanlara rastgele sorular sormanızı mümkün kılıyor. Uygulamayı bir kez kullandığınızda Facebook kullanan tüm arkadaşlarınıza Kiwi daveti otomatik yollanıyor.
 
Eğer uygulamayı severek kullanıyorsanız ve davetlerin gitmesi sizin için sorun değilse herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz. Ancak arkadaşlarınızı rahatsız etmek istemiyorsanız, lütfen bu uygulamayı denemeden önce bir kez daha düşünün. Bakalım Kiwi davetlerinin etkisi ne kadar daha sürecek.
 
 
Uygulamayı bir kez kullandığınızda Facebook kullanan tüm arkadaşlarınıza Kiwi daveti otomatik yollanıyor. Bu kısım ise rahatsızlığı arttırmaya devam ediyor.
 
Keşfet bölümünün de yer aldığı uygulamada tıpkı Facebook'ta olduğu gibi "beğen" butonu da bulunuyor. Uygulamanın iOS ve Android programları da mevcut.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...